Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

Vroče-32 Kos Pro Razreda Akustične Plošče,Zvočne Dokaz, Stenske Plošče,Za Studio Absorbira Zvok In Odpravlja Odmevi(Svetlo Siva)

  • ( 0 Ocene )
  • €70.45
  • €103.61
  • Kategorija: Prenosne Avdio & Video
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g160464

Opis

Nudimo popust za velike količine.Dobrodošli v stik z nami!

[Zadnji]najnovejšo strokovno-razred akustične plošče so edinstvene na trgu. 10-krat boljši kot soundproofing pene!Izdelan iz visoko gostoto poliestrskih vlaken.Opravljanje popolnosti, le izbrati visoko gostoto materiala!Strokovni naziv, visoke kakovosti, non-zdrsa, non-izginja.Lahko popolnoma izločiti odvečno hrupa v zaprtih prostorih in na prostem. 32 kosov strokovni naziv izolirani plošče, lahko uporabite tudi kot oglasni deski, multifunkcijski, bolj priročno.

[Široko paleto aplikacij]za Razliko od akustične pene plošče, Umetnosti Akustika vam omogoča, da dopust nešteto lepih spominov, v udobno okolje.Eleganten design lahko dvojno, kot dekorativne stenske umetnosti za vaš najljubši prostor.Prav tako se lahko uporablja v profesionalni studii, vajo sobe, koncertne dvorane, podcasti, cerkve, doma gledališča, vokal studios, soba dekor, pisarne in več.Posnetki, ki bo vaš urad tišji in čistejši.

[Super Zvočno Izolacijo]Strokovni naziv in edinstveno prirezani klinasta akustične stenske plošči design, je lahko ne samo, da absorbirajo hrup, pa tudi se lahko uporablja kot stensko dekoracijo v vaši najljubši prostor.Če mešanje v studio, okolice zvok je treba zmanjšati.Nezaželen hrup vpliva na snemanje.Umetniški akustični panel absorbira nizke, srednje in visoke frekvence, zaradi česar je kot nalašč za snemanje.Samo izgradnjo in uživajte!

[Enostaven za Namestitev]Vi ne potrebujete nobenega dodatnega orodja ali vrtanje stene, da okrasite svojo sobo.Samo odtrgajte nosilnega papirja in ga prilepite.Ne vpliva na delovanje.

barva:Svetlo siva

Material:Poliester

velikost:30 x 30 x 1 cm

Vsebina Paketa:

32 x Zvok, ki absorbira plošče(barve, lepila je naključno, in določene barve ni mogoče izbrati)

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.


  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka : AFK

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno