Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

Digitalni Zvok v Analogni Pretvornik DTS 5.1, Dekoder 4K LOKA, HDMI, Bluetooth Toslink Optični Nagovoriti USB Flash na RCA za Aktivni Zvočnik

  • ( 0 Ocene )
  • €69.06
  • €72.70
  • Kategorija: Prenosne Avdio & Video
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g179062

Opis

Digitalni Zvok v Analogni Pretvornik DTS 5.1, Dekoder 4K LOKA, HDMI, Bluetooth Toslink Optični Nagovoriti USB Flash na RCA za Aktivni Zvočnik

To za dekodiranje zvoka sistema lahko dekodirajo DTS Dolby AC-3, LPCM in drugi digitalni audio obliki izvorne kode; Podpora U disk za predvajanje DTS, AC3, WAV, FLAC, APE, MP3 in drugi lossless visoko kakovost zvoka za predvajanje, podporo HDMI vhod izvorno kodo audio dekodiranje, ki ga podpirajo ARC (audio return, podporo optični in koaksialni vhod dekodiranje, ki ga podpirajo Bluetooth 5.0 brezžični prenos, ki Podpira USB za predvajanje in računalnik USB zvočno kartico, Podporo za mobilne naprave OTG funkcijo, spoznali enega računalnika, da dokončate vse avdio opremo, povezavo in dekodiranje izhod.Lahko predvaja preko 5.1 ali 2,0 kanalov,v celoti združljiv z vsemi ojačevalnike, ali aktivno avdio opreme na trgu.Sprednji LED prikazuje delovni status izdelka,Plošči tipko delovanje in infrardeči daljinski nadzor delovanja.Mogoče ga je uporabiti z predvajalnik DVD-jev, Blu ray predvajalnik, omrežni predvajalnik, set top box, PS2, PS3, Xbox 360, PC, domači kino, avtomobil in še veliko drugih zabavnih naprav.

ZNAČILNOSTI:

1: Podpira eno digitalni koaksialni vhod, en digitalni optični vhod, HDMI vhode, enega ARC (audio return vhod, en Bluetooth 5.0 vnos,En način USB predvajanje vhod in USB računalnika, zvočna kartica vhod.Različne signal virov, ki se lahko prešli prosto.

2: Podpira nabor 5.1 kanalni analogni avdio izhod, podpira 5.1 ali 2,0 kanalni izhod možnosti, ko dekodiranje ali igranje vsak signal vhodni, in se bo lahko fleksibilno nastavljen glede na število govorcev.

3: najnovejše Bluetooth 5.0 način prenosa lahko samodejno zazna in biti združljiv z napravami Bluetooth.PRO različica podpira mobilno APLIKACIJO za nadzor

4: 24-bit/192khz zvoka DSP in četrte generacije 24-bit/192khz DAC šest-kanalni čip s power-na funkcijo reset.

5: Podpira dekodiranje Dolby digital AC3, DTS, LPCM, HDCD, PCM, Dolby Digital, Dolby Pro Logic II in drugih digitalnih avdio formatov.

6: USB diska, predvajanje večpredstavnostnih vsebin, podprt, ki lahko predvajate vsebine, kot so 5.1 kanal in lossless glasbe, z največjo zmogljivostjo 128G/FAT32 format.

7: ravni Podpore, 1 mapa za predvajanje, medtem ko se je daljinski upravljalnik lahko tudi hitro izberite 1-10 pesmi za predvajanje.

8: Visoko kakovostni zvok kvaliteta, nizka raven hrupa, računalnik izključite in funkcijo reset, boljšo zaščito zadnji fazi in oprema

9: glavno stikalo vhodni vir, priročno in hitro delovanje, podpora plošča gumb za enostavno upravljanje in infrardeči daljinski nadzor delovanja.

10: LED na plošči prikazuje delovni status, in je pod nadzorom zunanji multi-funkcijo ir daljinski upravljalnik.

11: črna oksidira kovinsko ohišje je stabilno in dostojno.

12: Power-off memory funkcija, ki samodejno preklopi na signalni kanal se uporablja zadnji čas, ko znova zaženete računalnik, in USB play memory datoteke, preden power-off.

13:Sprednja plošča delovna lučka, ko je signal vhodni, ustrezna lučka je vedno, ko ni signala vhodni ustrezna indikatorska lučka utripa.

14: DC 12V/1A zunanji napajalnik se uporablja za napajanje, in DC(7-20V) se lahko uporablja za napajanje za široko napetost.

15: Tri-dimenzionalni dimenzije izdelka: 205mm (širina) *68mm (globina) *30 mm (višina).

SPECIFIKACIJE:

※Podporo za Digitalni Avdio Dekodiranje Format:Dolby Digital (AC3)/DTS/PCM

※USB za predvajanje glasbe v formatu MP3 / APE / FLAC / WAV / DTS / AC3

※HDMI Vhod Ločljivost:3840*2160(30HZ)

※DSP frekvenca vzorčenja:32 ~ 192 kHz

※DSP bitna stopnja:16 ~ 24 bit

※Digitalni vhod ravni:0.1~1V p-p

※5.1 analogni izhod (1kHz@0dB):≥1,5 V RMS

※SNR @ 0dB(CCIR/ARM):≥90dB

※Popačenja:≤0.03%

※Frekvenčni odziv:20Hz~20KHz

※Max delovni tok:700mA

※Vhodna moč:AC100V~240V 50HZ/60Hz, DC12V/1A

※Primeru Razsežnost (L x W x H):205mm*68mm*30 mm

※Neto teža:450 g

※Bruto teža:700 g OPERATIONG IN POVEZAVE:

1.Če HDMI izhod predvajalnik priključen, rezultat igralca in HDMI vhod sprejemnika, ki so povezane preko HDMI line.HDMI izhod sprejemnika, ki je nato priključen na HDMI zaslon, televizija, projekcije in druge naprave za prikaz slike.Dekoder se preklopi na vhod HDMI.

2.Če optični ali koaksialni izhod predvajalnik priključen, optični ali koaksialni vhod sprejemnika, ki je priključen prek optični audio line ali 75-ohm RCA koaksialni audio line, in dekoder je prešli na optični ali koaksialni vhod.

3.Če dekoder, se uporablja za povezavo TV, obstajata dva načina, kako povezati to: prvi je, da povežite TV s dekoder prek optični ali koaksialni, prosimo, nastavite TV avdio izhod SPDIF izhod in vklopite dekoder za optični ali koaksialni vhod; druga je, da povežete TV HDMI ARC vmesnik z dekoder je ARC vmesnik.Prosim nastavite TV je zvočni izhod HDMI ARC izhod in vklopite dekoder za HDMI ARC vhod.


  • Vrsta : Prenosni
  • DSD Frekvence Vzorčenja : Noben
  • PCM Frekvence Vzorčenja : 192 kHz
  • Dimenzije (W x H x D) : 209*70*27
  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Material : Kovine
  • USB Združljivost : Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Windows XP, Windows Vista
  • Rezultati : RCA
  • PCM Besedo Dolžina : 16-bit, 24-bit
  • Vhodi : USB Tip-A, Optični (SPDIF), KOAKSIALNI, HDMI
  • Blagovna Znamka : ASENWELL
  • bluetooth : Da,
  • Wifi : No

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno