Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

Ob Tube Preamp 4-Input 2-Output HIFI Preamp Visoko-Bas Prilagoditev Ojačevalnik Z vgrajenim VU Merilnik Ravni EU Plug

  • ( 0 Ocene )
  • €66.29
  • €83.92
  • Kategorija: Prenosne Avdio & Video
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g195433

Opis

1: SA-1000 preamplifier, 4 vhodi in 2 izhodi hkrati; ločena tokokroga samostojna oblika, za doseganje nizka popačenja zelo aktivni obnovljena proizvodnje; enostavno rešiti izhodna linija ni dovolj, zvok konverzije s hrupom in drugimi težavami.

2: SA-1000 je niz tube preamp, lossless audio preklopnik, ob slušalke kot eno HI-fi ojačevalec, je oblikovanje namizje HI-fi avdio sistem nepogrešljiva zvočni signal tranzitno postajo.

3: Z 4 sklopov RCA audio vhodi in 2, nastavi RCA audio izhodi.Vložki so povezani z različnih zvočnih virov, kot so mobilni telefoni, računalniki, predvajalniki, Cd-ji, itd.in lahko prešli prosto.Donosi so povezani na različne avdio opreme, kot so ojačevalniki in aktivni zvočniki za doseganje nizka popačenja in zelo aktivni obnovljena izhod.

4: elektronska cev sprejme ob razred 6H3N elektronske cevi, ton je toplo in očarljivo, zelo ozračja in uravnotežen zvok je jasen in občutljivo, dinamika so slabe, ohrani več zvok, podrobnosti, žive, kot so užitek, z visoko in nizko frekvenco prilagoditev, delovanje ojačevalnika sprejme 5532 čip, v skladu z ustreznimi avdio parametrov, prosti prilagoditev, da bi dosegli popoln HIFI učinek.

5: Slušalke ojačevalnik del uporablja tudi klasično 5532 op-amp čip, enostavno pogon različnih impedanca slušalke na trgu.

6: Stilsko in edinstven splošno zasnovo, elektronke s VU meter, tako da stroj je poln hrepenenja retro občutek, majhen, enostaven za namizno postavitev.

7: VHODNI 4 način, levi in desni kanal signal / 2 skupine IZHOD izhod 2 način, 4 skupine vhodnih signalov in 2 skupine izhodni signali med neodvisnimi izolacije, brez motenj med vhodne in izhodne signale vsako uporabo na enostavnost, brez hrupa, brez crosstalk, pozlačeni RCA vmesnika, nizko odpornost in visoko prevodnost, neravan in trajne.

Vrsta vtiča:EU Plug,to velja tudi za Indonezija, Nemčiji, Franciji, Španiji, Italiji in tako naprej / NAS Plug,to velja tudi v Kanadi, Indiji,Mehiki, Thaie.

Vrsta vtiča:NAS Plug,to velja tudi za Kanada, Indija,Mehika, Tajska, zda, Filipini,Tajvan in tako naprej.

Napetost:AC100-240V

Vhodni signal: 4 stezni stereo signal

Izhod signala: 2 stezni stereo signal

Frekvenčni odziv: 20HZ-20KHz

Velikost izdelka: 145 x 85 x 85mm

Visoko-bas nastavitveno območje: ±6dB

Vhodna občutljivost: 0.775 V

Harmonična popačenja: 0.04% po navadi

Delovna napetost: 12V

Izhod za slušalke izhod za obremenitev impedanca: 32-300Ω

Največja moč slušalke: 160mW/32Ω

Signalom in šumi: Večja kot 100dB(20HZ-20KHz)

barva:Črna

Material:kovina+plastike

Vsebina Paketa:

1 x Ob Tube Preamp

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.


  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Združljivo Avdio In Video Oprema Slog : Profesionalne Avdio Opreme

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno