Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

Zdaj multifunkcionalno In Fleksibilno RGB Igralec Slušalke Zaslon Namizno Stojalo Težka Anti-Slip Pisane Gaming Slušalke Nosilec

  • ( 0 Ocene )
  • €11.68
  • €35.39
  • Kategorija: Prenosne Avdio & Video
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g174879

Opis

Zdaj multifunkcionalno In Fleksibilno RGB Igralec Slušalke Zaslon Namizno Stojalo Težka Anti-Slip Pisane Gaming Slušalke Nosilec

Bullet Točk: 1.Izboljšano Osvetlitev Užitek: Povzdignil svoj glasba igra z našimi RGB izhod za slušalke stojala.Razmetanje 7 razsvetljava načinov, ki omogoča preklop barve glede na vaše želje in priložnosti, doda popolnoma novo dimenzijo za vaše poslušanje izkušenj.Pritisnite in pridržite za 3 sekunde, da se vključi in preklop barve.

2.Vsestranski Zvezdišče USB: S 2 razširitev vmesniki, naše RGB izhod za Slušalke Stojala ponuja priročno plug-and-play funkcije za prenos datotek in polnjenje vaše pametne naprave preko USB ali USB C vmesnika.Brez dodatnih gonilnikov, ki so potrebni, zaradi česar je vsestranski in brez težav dodatno opremo.

3.Veliko Stabilnost: Ta RGB izhod za slušalke stojalo je izdelano iz kakovostne ABS, akrilnih in silikonskih materialov, ki so odporni na obrabo in prepreči padli.Anti-slip foot pad zagotavlja dobro stabilnost na mizo.Lahko uživajo pisane svetlobne učinke brez skrbi za poškodbe slušalke.

4.Skupno Oblikovanje: Ta RGB izhod za slušalke stojalo ima široko bazo in široko ukrivljeno držalo, da lahko sprejme različne velikosti slušalke.To je združljiv z večino slušalke na trgu.Imetnik je o 12.5*10.5*27.3 cm/4.92*4.13*10.75 palcev, ki zagotavlja boljšo zaščito za vaše slušalke in jim preprečuje, da pade ali praske.

5.Več Funkcij: Preoblikovati svojo mizo setup z našo RGB izhod za Slušalke Stojalo, ki omogoča večnamensko uporabo in nadzor nad načinov svetlobe.Z 1.5 m dolg kabel in enostaven za uporabo, multifunkcijski gumb, to je kot nalašč za shranjevanje rešitev za vaše slušalke in učinkovito orodje za priročno povezovanje z računalnikom.

Imejte igra slušalke lepo organizirano in v dosegu z našo večnamenske slušalke držalo.S plug-and-play funkcije, to traja le 3 sekunde, da nastavite.Izdelani s trajno ABS, akrilnih in silikonskih materialov.Naše imetnik ukrepi o 12.5*10.5*27.3 cm/4.92*4.13*10.75 centimetrov, zaradi česar je kot nalašč primerna za vse igre setup.

Specifikacije:

Ime: RGB izhod za Slušalke Stojala

Material: ABS + Akril + Silikona

Teža: približno 204g

Velikost: o 12.5*10.5**27.3 cm/4.92*4.13*10.75 cm

Seznam Vsebine:

1* RGB izhod za Slušalke Stojala

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinki, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na sliki.

2. Prosim, odpusti rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.


  • Postavka Vrsta : Slušalke Stojala
  • Material : Silikonski
  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka : Rondaful

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno