Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

Spray Premaz Agent 425 ML Hitro Premaz Premaz Agent Za Avto, Močna, Odporna na Vodo za Suho In Mokro Lakiranje Potrebščine Za Avtomobilske

  • ( 0 Ocene )
  • €51.05
  • €102.11
  • Kategorija: Avto Pranje In Vzdrževanje
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g35096

Opis

Predstavljamo vam naš Avto Prevleke Razpršila, kot nalašč za odstranjevanje oljnih madežev in tvorijo močno zaščitno folijo.Lahko uporabite na mokrih nadgradnje in takoj osvetli brez puščanja sledi.Poslovite se od težkih madeže in zaščito vašega avtomobila z lahkoto!

Specifikacija:

Neto vsebina: 425ml

Vrste nasvetov:

1. Zaradi barvno temperaturo zaslona, kamere, osvetlitve okolja in fotografijo, spretnosti, itd., lahko pride do rahle barvne razlike na slikah, nekaterih proizvodov, in barva je ob upoštevanju dejanskega izdelka!

2. Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite rahlo velikost razlika.

Seznam Vsebine:

Spray Premaz Agent*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Dolgotrajno Vzdrževanje: Naš Avto Prevleke Agent učinkovito ohranja avto nelagodje svetlo in gladko, zagotavljajo maksimalno zaščito pred madeži olja in umazanijo, ki se držijo za vaš avto telesa.Uživajte dolgotrajno zaščito in zmanjša čiščenje krat.

2.Uporabniku Prijazno: Doseči čist avto brez napora z naše premaz agent.Njeno mokro in suho uporabo omogoča čiščenje z družino in prijatelji, medtem ko je njegova enostavno upravljanje funkcija zagotavlja brez težav aplikacijo.Vzdrževati vaš avto brez truda z našim izdelkom.

3.Revolucionarna Zaščita: da vaš avto na varnem pred praskami in prahom z malo spray naš Avto Prevleke Agent.Naša napredna formula oblike močna zaščitna folija, ki ščiti pred vsemi vrstami poškodb.

4.Izboljšano Zaščito: Takoj polepšajo vaš avto na sliki z naš Avto Prevleke Agent.Naša formula obnavlja avto nelagodje v prvotni lesk, kar je videti sijoča in izboljšanje vaše doživetje vožnje.Pogon bolj samozavestno z našim izdelkom.

5.Vrhunsko Hidrofobne Uspešnosti: Naš Avto Prevleke Agent omogoča dež diapozitiv izklop, kot so magic, zaradi svoje močne vodoodporna formula.Brez sledu v ozadju, da vaš avto čist za dalj časa.


  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Postavka Obsega : Prekrita crystal

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno