Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

Avto Nič Popravilo Krpo Iskrico Krpo Za Avto Praske Odstranite Avtomobilskih Površino Rahlo Nič Popravilo Odstranjevalec Za Vodo

  • ( 0 Ocene )
  • €2.70
  • €5.41
  • Kategorija: Avto Pranje In Vzdrževanje
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g112355

Opis

Opis:

1. Ne samo, Avto Iskrico Krpo odstrani manjše praske iz avtomobila, ampak ga tudi obnovi sijaj in sijaj za barve in obnavlja svoj prvotni lesk!Posebno trenja spojine odstranjevanje vodnih madežev, oksidacijo in druge nečistoče iz barve! ( Opomba: Če je tam so hudi prask, ta izdelek morda ne pomaga.)

2. Avto magic tkanine za avtomobilske nič posrednik ima veliko moč in lahko popravilo različnih praskami, ptičjih iztrebkov, colloid, barve oksidacije, asfalt, rje, umazanijo, in tako naprej.Avto konča lahko polirani in popravljal vsako minuto.Namesto, da porabi več sto dolarjev na 4S trgovina, prihranite denar in čas.

3. a.Čisto in suho površino umazane površine pred uporabo krpo.b.Na rokavice.Uporabite pametno brisačo obrišite proč praskami in umazanijo.c.Očistite površino z drugo krpo.Dal nazaj v mesto in shranjujte tesno zaprto za ponovno uporabo.

4. Primerna za vse barve avtomobilov.Ali je vaš avto je minicar ali velik SUV, iz črne limuzine, da ženske roza limuzine, smo lahko hitro odpravljanje madežev in prask in dodajte žive barve za vaš avto.

Specifikacija:

Ime: Nič Popravilo Krpo

Material: nič popravilo krpo

Glavno področje uporabe: splošno

Velikost izdelka: približno 12,5* 20 cm/4.88*7.80 v

Seznam Vsebine:

Nič Popravilo Krpo*1

Opomba:

Kako uporabljati:

1. Pranje delov, ki jih je treba obrisati z vodo, nato pa obrišite vodo, madeže s čisto brisačo.

2. Obrišite naprej in nazaj, z strganje krpo na dele, ki jih je treba obrisati, in povečanje čiščenje moč hudo deli.

3. Po čiščenje, obrišite obliko s suho brisačo, dokler se barva površina je svetleče.

4. Po zaključku, praske izgine in prejšnje stanje je obnovljena.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Znebiti Nič】Avto Iskrico Krpo, odstranite manjše praske iz avtomobila, je opremljen z nič popravilo funkcijo in eksponatov visoke trdnosti, razen za slabo prask.

2.【Nadaljevanje Sijaj Barve】Odstranjevanje vodnih madežev, oksidacijo in druge nečistoče iz barve, Nič Iskrico Krpo, ki je opremljen z izterjavo barve sijaja funkcija, ki obnavlja je, da prvotni sijaj.

3.【Zanesljivo Formula】Učinkovito odstranjevanje trdovratnih madežev, kot so iztrebki ptic, koloidov, asfalt, itd, Nič Popravilo Krpo, ki je oblikovana z učinkovite sestavine, ki so v kombinaciji z poliestrskih vlaken krpica za čiščenje.

4.【Enostaven za Uporabo】Avto Nič Popravilo Krpo, ki je primeren za ponovno uporabo, ki vas suho in čisto površino umazane površine pred uporabo magic krpo in obrišite proč praskami in umazanijo preprosto, ko nosite rokavice.

5.【Široka Uporaba】Povečanje svetle barve, da vaš avto, Nič Odstranjevalec Krpo, ki se uporablja za vse barve avtomobilov iz črne avtomobile, da ženske roza avtomobilov, ki je primerna za majhen avto ali velik SUV.


  • Postavka Obsega : /
  • Številka Modela : Nič popravilo krpo
  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Zunanje Testiranje Certificiranje : ce

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno