Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

Nadzorni Plošči Ventilatorja Za Avto Avto Hladilni Ventilator Namizni Ventilator Za Avto Armaturne Plošče Tiho Auto Nadzorni Plošči Hladilni Ventilator Funkcionalno Za Tovornjak Avto

  • ( 0 Ocene )
  • €23.31
  • €46.63
  • Kategorija: Notranja Oprema
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g291546

Opis

Ohladite v vročih poletnih mesecih vozi z našo nadzorni Plošči Ventilatorja za Avtomobile.Ta ventilator, takoj pomaga ohladi notranjosti avtomobila, medtem ko zagotavlja mirno vožnjo okolje.Napetost je lahko izbran na podlagi vašega avtomobila model za bolj stabilno delovanje.Privoščite osvežujoč vetrič, brez kakršnih koli motečih dejavnikov.

Specifikacija:

Ime izdelka: Auto nadzorni Plošči Ventilatorja

Material: ABS

Velikost: približno 150 * 165 * 65mm/5.9 * 6.49 * 2.55 palčni

Teža: približno 600 g

Seznam Vsebine:

Auto Nadzorni Plošči Ventilatorja * 1

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, postavka barve pa se lahko rahlo razlikujejo od slike.

Zaradi razlike v ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Udobno Vožnjo: Naši nadzorni Plošči Ventilatorja za Avto krepi svojo vožnjo izboljšajte z znižanjem vlažnosti vetrobransko steklo, na deževne dni in takoj ohladitvi notranje zadeve, medtem ko kroženje zraka, da se odstranijo odvečne dim in prah.Poslovite od hišne vonj in uživajo osvežilne vožnjo.

2.Tiho Udobje: Izkušnje neslišno svež vetrič z našo Auto nadzorni Plošči Ventilatorja.Ustvariti mirno okolje v vaš avto, medtem ko občutek, gladko, hitro in nizko decibel delovanje.Ostanejo sveži in sproščeno na vsako vožnjo.

3.Več Slogov za Vas: Pogon v udobje z našo nadzorno ploščo Ventilator za Avto, ki daje osvežujoč vetrič, ki je na voljo v dveh napetost možnosti (12/24V) za različnih modelov vozil.Gre predvsem opira na električno energijo, zmanjšanje poraba bencina.

4.Široka Uporaba: Ta nadzorni plošči ventilatorja za avto, obleke široko paleto vozil, vključno z Suv, Limuzine, poslovnih vozil, žerjave, bagre, in tovornjaki.Njegov močan ventilator, prilagodljiva vratu, in priročen design zagotoviti kul udobje med dolgo vozi.

5.Izboljšanje Stabilnosti: Z bolj stabilno delovanje, naš nadzorni Plošči Ventilatorja za Avto prinaša močan veter sile in funkcionalno stabilnost, zagotavljanje trajne in enostavne za uporabo, avto ventilator za vaš sredinski konzoli.Izkušnje veliko funkcionalnosti in kul doživetje vožnje.


  • Poreklo : Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno