Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

2-Pack Vzglavnik Kljuke Za Avto Nastavljiv Vzglavnik Kavelj, Držalo Univerzalno Vozilo Avto Sedež Nazaj Vzglavnik Obešalnik Za Shranjevanje

  • ( 0 Ocene )
  • €54.38
  • €108.76
  • Kategorija: Notranja Oprema
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g293489

Opis

Opis:

Trajno Avtomobilski Sedež Vzglavnik Kljuko lahko organizirajo svoj sedež nazaj in talnih delcev na urejen način, preprečevanje trgovine in nakupovalne vrečke iz voznega na tla, in tudi preprečevanje torbici in hrane vrečko iz vožnje Padel s sedeža.

Specifikacija:

Ime: Avtomobilski sedež nazaj kavelj

Barva: Črna

Material: ABS, POM

Neto teža: 100 g (2pcs)

Nosilnost: 15 kg

Primeren za modele: Univerzalna

Seznam Vsebine:

Avto sedež nazaj kavelj*2pcs

Opomba:

Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Super za Shranjevanje Izdelkov za Avto: To Nastavljiv Vzglavnik Kavelj je zelo praktična in je must-have v avto za ženske torbice, vrečke ramo, itd.da bi se izognili zapustili svojo vrečko z ni mesto, da bi ga.

2.Učinkovit Prihranek Prostora: Trajno Avtomobilski Sedež Vzglavnik Kljuko lahko organizirajo svoj sedež nazaj in talnih delcev na urejen način, preprečevanje trgovine in nakupovalne vrečke iz voznega na tla, in tudi preprečevanje torbici in hrane vrečko iz vožnje Padel s sedeža.

3.Kako Uporabljati: preprosto morate pritrdite Univerzalni Vzglavnik Položeni neposredno na vrstico vzglavnik, je enostaven za fit in vi ne potrebujete nobenega orodja in vam ni treba, da odstranite vzglavnik.

4.Široko Kompatibilnost: Avtomobilski Sedež Vzglavnik Kavljem ima širok spekter združljivost in ustreza večini avtomobilov.To je tudi nastavljiv in lahko sprejme do 15 kg v enem kosu.

5.Širok Spekter uporabe: S tremi trnki na vsako Vozilo je Avto Vzglavnik Kljuke Obešalnik, ga lahko uporabite za shranjevanje široko paleto predmetov, vključno z dežniki, pijače, nahrbtniki, ročne torbe in ribolov poljaki in še veliko več.


  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Vrsta : Sedež Nazaj Vrečko

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno