Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

6pcs Avto Ramen Blazine Menjalnik Prestavi Ročno Zavoro Zajema določena S Kristali Nosorogovo Auto Dodatki Notranjost

  • ( 0 Ocene )
  • €14.66
  • €29.32
  • Kategorija: Notranja Oprema
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g283932

Opis

Opis:

Nazaj varnostnega pasu pokrov je izdelan iz mehke PU usnja, ki zagotavlja boljši ubla in zmanjšuje pritisk na ramenih.Te sijoče auto dodatki so okrašena z okrasnih če želite dodati luksuzno noto vašega avtomobila, in da bi vaš avto izgleda bolj lepo in očarljivo!

Specifikacija:

Ime: Bling Avto Dodatki Set

Material: PU + okrasnih

Velikost: kot prikazano

barva: Bela

Količina: 6 kosov

Seznam Vsebine:

6 auto deli

Opomba:

Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite rahlo dimenzij napake.

Zaradi različnih monitorjev, prosimo, dovolite rahle barvne razlike.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Luksuzni Videz: Ročno nastavite jasno okrasnih povečali lom svetlobe na kristalno jedro, ki daje notranjost vašega avtomobila edinstveno in razkošen videz.Bleščice je zagotovo tisto, kar iščete!

2.Dodatno Udobje: Naše Bling Avto Dodatki Set je izdelan z bling polno nosorogovo trim, da bi vaš avto iskrico.Nazaj je in plišastih če želite dodati maksimalno udobje na vaših ramenih.

3.Enostavno upravljanje: kristalno avto dekoracijo kit je preprost in priročen za uporabo, ni dolgočasno namestitveni koraki so potrebni.Samo namestite vsak na ustrezno mesto, brez porabi preveč časa, lahko imate več lep avto!

4.Kaj Boste Dobili: paket vključuje 1*Bling orodje pokrov, 2*Bling avto varnostnega pasu pokrov, 1*Bling potegnite rokavice, 1*Bling ročne zavore pokrov, 1*Bling en gumb start obroč.Kot nalašč za ženske, dekleta!

5.Odlično Darilo: odlično varnostnega pasu tipke za ženske, elegantna in prefinjena.Bling Avto Dodatki Set je odlično darilo za vaš ženski prijatelj, prijatelj ali družinski član.Ni dekle, ki bi rekel, da ne, da to bleščeč avto notranje zadeve!


  • Poreklo : Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno