Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

Avto Vrzel Polnila Orodje Avto Sedež Vrzel Organizator Avtomobilski Sedež Žepi PU Usnje, usnjeni Sedež Varuha Imetniki Združljiv S Tipko Telefona Denarnice

  • ( 0 Ocene )
  • €8.54
  • €11.23
  • Kategorija: Notranja Oprema
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g272472

Opis

Opis:

1. 【Visoko kakovostnega Materiala】sedež vrzel škatla za shranjevanje je narejen iz trpežne krzno+usnje, zelo shockproof.Tako da ne bo crack, slide, bend, ali nič.

2. 【Dodajte Presledek】sedež vrzel polnila dodaja dodaten prostor v avtu za telefon, ključe, kovanci, in druge manjše predmete.Pridržujemo luknjo za kabel za polnjenje.

3. 【Zapolnil Vrzel】avto sedež vrzel polnila lahko ne le razširitev prostora v avtomobilu, pa tudi se lahko uporablja kot avto sedež vrzel polnila, da se prepreči vaš mobilni telefon in druge predmete iz spadajo med vožnjo.

4. 【Široko Uporabo】avto sedež vrzel organizator ustreza voznik sedež ali sovoznikovem sedežu.Avto sedež tesnilo organizator je namenjen za uporabo rob sedeža vrzel.

5. 【Enostaven za Namestitev】To traja le nekaj sekund, da se vstavi polje v prepad med sedež in sredinske konzole.Avto vrzel polnila ne vpliva na vzdolžna nastavitev sedeža ali stališče varnostnega pasu za zaklepanje.To ne bo padel po namestitvi.

Specifikacija:

Material: PU usnje

Postavitev: avtomobilski sedež igrišču, sprednja sedeža

Velikost: 29.5*20*4.2 cm/11.6*7.8*1.65 palčni

Teža: 260 g

Seznam Izdelkov:

Avto Sedež Vrzel Polnila*1

Opombe:

1. Izdelek barve se lahko nekoliko razlikujejo od slike zaradi različne osvetlitve in Nastavitve zaslona.

2. Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Izbrani Material】Avtomobilski Sedež Vrzel Polnilo je shockproof, močan in vzdržljiv, saj je iz stroge izbor visoko kakovostnih PU usnja, usnjenih materialov in ne bo crack, zdrs, bend, ali pustite nič.

2.【Poleg Prostor v Notranjosti】Sedež Vrzel Polnila dodaja dodatno prostor v notranjosti avtomobila za vaš mobilni telefon, ključi, kovanci, in druge manjše predmete in rezerve luknjo za kabel za polnjenje.

3.【Funkcionalna Zasnova】Uporablja kot vrzel polnila za avtomobilske sedeže, Avto Vrzel Polnilo, ki preprečuje vaš mobilni telefon in druge predmete, iz tekočih med vožnjo, ki je prav tako lahko razširite prostor v notranjosti avtomobila.

4.【Enostaven za Namestitev】, Ne da bi padli po namestitvi Sedeža Vrzel Organizator traja le nekaj sekund, da se vstavi v prepad med sedež in sredinske konzole in ne vpliva na sedež vzdolžni prilagoditev ali varnostni pas zaklep položaja.

5.【Razširjene Uporabe】Avtomobilski Sedež Vrzel Polnila Organizator se uporablja za različne aplikacije, ki je primerna za voznika sedež ali potniški sedež in je zasnovan za uporabo na robu sedeža vrzel.


  • Vrsta : Dežnik Vrečko Za Shranjevanje
  • Vrsta Materiala : PU Usnje
  • Poreklo : Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno