Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

Golf Zamahu Trener Ženske Golf Swing Vrv Trener Prenosni Golf Zamahu Praksi Vrv Za Večkratno Uporabo Tempo Žogo Praksi Orodje Za Golfer

  • ( 0 Ocene )
  • €18.10
  • €25.87
  • Kategorija: Šport In Zabava
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g24445

Opis

Swing prakse za usposabljanje in telo usklajevanje sta dve stvari, ki golf zamahu pripomočki so namenjeni, da vam pomaga z.Izdelane so iz čvrst material, ki bo imel do večkratno uporabo.Ti vam pomagajo pri popravljanje slabo držo, ki jih razvijajo vse življenje, in se razburjena, ki v telesu ravnovesje.Lahko jih shranite v skladiščenje vrečka za lažji dostop, ko ni v uporabi.

Specifikacija:

Ime: Golf Swing Trainer

Velikost: približno 90 cm/35.4 v

Material: PU priprava

Teža: 180 g

Vrste nasvetov:

1. Zaradi barvno temperaturo zaslona, kamere, osvetlitve okolja in fotografijo, spretnosti, itd., lahko pride do rahle barvne razlike na slikah, nekaterih proizvodov, in barva je ob upoštevanju dejanskega izdelka!

2. Zaradi različnih ročno merjenje, prosimo, dovolite rahlo velikost razlika.

Seznam Vsebine:

1*Golf Zamahu Traine

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Swing Ritem y: S tem golf swing trainer, lahko ritem swing in sprostiti swing moč z veliko intenzivnostjo, medtem ko krepitev mišic, ki podpirajo swing.

2.Za večkratno uporabo Gradiva: Golf Swing Trainer je narejen iz čvrst material, ki je hkrati varen za uporabo in dolgotrajno.Lahko znova uporabite tolikokrat, kot želite, brez strahu pred obrabo in trganje, ki vam prihrani denar.

3.Močna Zamahu: Ta golf swing trainer vam pomaga razviti gladko in usklajeno swing, ki krepi vaše mišice pomnilnika in sprostitev.Prav tako vam omogoča, da bi našli optimalno točko učinka za vaš swing, ki izhajajo v več razdalje in natančnosti.

4.Prilagodljivost Opremo: Vaša fleksibilnost se bo izboljšala tudi kot posledica uporabe ta golf swing trainer.Slabo držo lahko nasvet vaše telo iz ravnotežja.Vaša sposobnost, da igrajo golf dobro, kot tudi vaše splošno zdravje je odvisna imajo zdrave telesne drže.

5.Nosite Udobno: Ta golf swing trainer lahko prepognjen na pol in dal v vrečko, kar je priročno za vas, da se za mesto, ki ga želite praksi vaš zamahu, brez upoštevanja preveč prostora.


  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Številka Modela : Golf Swing Trainer Pomoč

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno