Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

Prenosni Lesene Plezalno Lestev Vrv Visoke Kakovosti Varno Igrišče Viseče Lestve Vadbeno Opremo Za Na Prostem Dvorišču

  • ( 0 Ocene )
  • €19.93
  • €29.74
  • Kategorija: Šport In Zabava
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g29206
  • Oznake: plezalni vrvi lestve

Opis

Bullet Točk:

1, Trdne Kakovosti: plezalno lestev je narejena iz lesenega materiala, in to je nestrupeno in okolju prijazno, varno in zanesljivo.Prišli z močno vplivajo zmogljivosti.Površina je gladka, ne bo nič otrokovo občutljivo kožo!Naša močna otroci' vrvi lestve bo podpira do 125 kg.

2、Prenosni in Enostavna Nastavitev: Majhen obseg, za priročno za prevoz in enostavno nastavitev z močno kljuke; samo vzamete nekaj sekund za pritrditev vrvi lestve za swing set.

3、Več Funkcij: vrvi lestve lahko priložite jungle gym, swing set ali celo drevo na dvorišču; pripravljen za vašo hišico ali drevo fort; možnosti za avanturo, so neomejene.Ekstra dolgo 6-prečko swing za vse starosti otrok, da uživajo.

4、Odlično Igrajo: V procesu plezanje, lahko pospeševanje usklajevanja otrok telesa, zaradi česar so bolj prilagodljiv in bolj okreten.To tudi omogoča, da otroci za opazovanje okolja iz nove perspektive.

5、Vključevanje Aktivnega igranja: Otroci bodo navdušeni, da bi dobili off zasloni in premikanje svoje telo, medtem ko so vzpenjanja gor in dol.Pomaga graditi roko, nogo, in jedro moči, hkrati pa tudi vključevanje njihovih glavah.

Primerna za starosti 4 in navzgor.

Značilnosti:

Zabavno vrvi lestve: Otroci lahko obsega strani gradu, mountain, ali ladje—ali kamorkoli, da njihovi domišljiji, lahko pri njih!

Čvrsta konstrukcija: Izdelana z gladko brušen javor-les prečke in trajne vrv, naše močne otroci' vrvi lestve bo podpira do 125 kg.

Notranja ali zunanja uporaba: Idealen je tako za notranjo ali zunanjo uporabo; otroci lahko vzpenjanja kar jih vznemirja.

Enostavno visi: Otroka vrvi lestve zunanja oblika zanke konca, zato št strojne opreme je potrebno, da visi.To je igrača staršev bo všeč, preveč!

Vključevanje aktivnega igranja: Otroci bodo navdušeni, da bi dobili off zasloni in premikanje svoje telo, medtem ko so vzpenjanja gor in dol.Pomaga graditi roko, nogo, in jedro moči, hkrati pa tudi vključevanje njihovih glavah.

Super darilo: Naši otroci' vrvi lestve je velik dar ideja.Kot nalašč za otroški rojstni dan, darila, igrače za deklice ali dečke, novost darila, Božična darila, aktivne igrače, na prostem ali v zaprtih igra, dvorišču igrače, ali pa samo koli darilo za posebno otrok v vaše življenje.

Specifikacija:

Material: les, poliestrskih vlaken

Velikost(o): les palica dolžine 30 cm / 11.8 v, premer 2,5 cm / 1.0 v

Slog: 6 prečke

Skupna Dolžina: približno 2m/za 78,7 v

Največja obremenitev ležaja: 125 kg

Seznam Vsebine:

1 x 6-Leseno prečko Vrvi Lestve


Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno