Iskanje

Nova
Nova
Nova
Nova
Nova
Nova

Brezplačna Dostava Skwoptics 25.4 mm Obseg Obroči Riflescope Gori Fit Picatinny

  • ( 1 Ocene )
  • €7.37
  • Kategorija: Šport In Zabava
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g22467
  • Oznake: obseg obroči riflescope gori

Opis

Opis:

Taktično 25.4 mm Gori Obroči so oblikovana tako, da Picatinny Mil.Std. 1913 področje uporabe baz.Mi zagotavlja natančnost obroč modela za obdelavo nosilna recoil lug na razred osem prečni vijak.To recoil lug natančno ujema z vsemi strojno križ lug, ki zagotavljajo popolno uskladitev.Taktično 25.4 mm Gori Obroči so zasnovani in proizvedeni na natančne specifikacije in izdelana iz toplotno obdelanega, visoke trdnosti iz aluminija in končal z mat črno Mil-Spec premaz.

Značilnosti:

Najvišjo kakovost izbranih.

Aluminij Zlitine Gradbeništvo v Mat Črni barvi

4 vijaki, tesnila slog v težkih.

Ustreza Noč Sile, Leupold ali drugih 25.4 mm področji, laserji in svetilke

Paše na Picatinny Železnici

Šok dokaz.

Specifikacije:

Tip Tirov:

Picatinny

Premer:

25.4 mm

Dolžina:

16 mm

Višina:

Kot 33.5 mm(1.25" od spodaj na sredini obroča).

Teža :

134.8 g

Material:

Aluminij Zlitine

Barve:

Mat Črna

Pakiranje podrobnosti:

Par 25,4 mm Gori Obroči

Z Imbus Ključ

Plačilo:

ALipay je prvo možnost in prednostna naloga za plačilo.Prav tako lahko sprejeti plačilo prek Western Union ali Bančno T/T Žice Transakcije itd.

Plačilo se pričakuje, takoj na dražbi blizu.

Če želite uporabljati paypal, pls obrnite na nas.

Dostava(na svetu):

Brezplačna Dostava!!!

1)Postavka, ki bodo dobavljeni v roku 3 delovnih dni po tem, ko je prejela plačilo preverjenih in pokazal "Completed" stanje.

Številko za sledenje bodo po e-pošti, da kupca v času pošiljke.

2)Prosim, pustite nas na pravem naslovu!Mi ne bomo odgovorni za paket, ki se vračajo zaradi kupca napake (kot so se, napačen naslov, itd.)

3)Kitajska post običajno traja 2-3 tedne, ne bomo odgovorni za sledenje.Prosimo, pozitivno se obrnite na lokalni pošti, če ne boste prejeli.Če u želite izbrati varnejši in hitrejši način, kot so EMS, UPS, DHL ali prosimo, da dodatno plačati pristojbino.EMS ponavadi traja 5-7 delovnih dni s polno zapisov.

4)Ta dostave dogovora, ki je brez naš Praznik.

5)Zaradi dostava Predpisi: VSE Baterije Bo Remvoed Pred dobavo.

6)Nekateri elementi se lahko odloži, če je v lasti carinske za dodaten pregled.Čas dostave je odvisen od izdelka in razdaljo do cilja.

7)Smo poskušali naše najboljše, da vam najbolj zanesljiv, cenovno ugoden način dostave storitve.ampak včasih mednarodnih dostave je zelo odvisen od lokalnih običajev in post storitev.če ne prejmete vaš element na čas, se nemudoma obrnite na nas za dodatno pomoč.bomo biti odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, ki nastane v proces dostava.

O Nas:

SKW Optical Technology (Shenzhen) Co., Ltd .je proizvajalec visoko kakovostnih optične opreme tako za vojaško in civilno uporabo.Naša posebnost je v pol-visoko in high-end optični puško področji pa izdelujemo tudi spottingscopes, daljnogledi, strelno orožje, pribor (v celoti ustreza mednarodnim pravom), bitka trdo, bullet-proof izdelkov in široko paleto outdoor oprema.Naši tovarni, ki omogoča optično področji, ki se nahaja v Shenzhen, Guandong, Kitajska.

Več informacij lahko najdete na naši spletni strani.

Pišite Nam:

1)Smo delo 5 dni (Pon JELKA 8:30 AM-6:00 PM EST ) na teden.

2)tu lahko pustite sporočilo neposredno na Trgovino Menager ali nam pošljite postaje v dopisu ,ki smo vam bodo odgovorili v najkrajšem možnem času .

Politika Vračanja:

1)Prosimo, da nas o tem obvestite v roku 15 dni (odvisno od datuma napotitve).

2)Vrnitev predmetov MORAJO imeti vsi ORIGINALNI embalaži in pribor.

3)Vrnitev poštnina in zavarovanje dajatev so nevračljive za vračanje predmetov.

4)Vrnitev/izmenjave pošiljko kakovosti, bomo ponudbo prosto po službi vzdrževanja, da problem kakovosti blaga (vračilo ali zamenjavo novo pošiljko).

Povratne informacije:

1)prizadevamo si za vsak nakup, da bo petimi zvezdicami ocenjeno eno.Prosimo, sporočite nam, kako smo lahko, da tvoje petimi zvezdicami ocenjeno ena preveč!

2)Naš cilj je, da vsaka stranka 100% zadovoljna s svojim namenom.Ko ste prejeli vaše naročilo vzeti minuto, da nas pusti pozitiven odziv na Goldfish.si.Prosim, ne preprosto pustite nevtralna/negativne povratne informacije, če ste imeli težave z predmeta.Če ne boste zadovoljni, nam pred odhodom povratne informacije.Prosimo, pošljite nam sporočilo preko TM in nam sporočite, kako vam lahko zaslužite vaše zadovoljstvo!

3)Prosimo, da vedo, da so vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic na Goldfish.si so zelo pomembne za nas !Hvala!

Obvestilo:

Če je to vaš prvi čas za nakup naših proizvodov na Goldfish.si, prosimo, bodite prvi, potem bomo izročiti blago, da boste čim prej.Po tem, ko ste prejeli blago, prosimo, potrdite, da preverite, ali je plačilo na naš račun.


  • Obroč Premera : 25.4 mm
  • Vodnik Tip : Picatinny
  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Vodnik Dolžine : 22"/55cm
  • Številka Modela : Picatinny

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (1)

Za Kupec - 2023-04-01

ni slabo, dobro vrednost

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno