Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

360 Kosov Kapljično Namakanje Oddajnik Vrt Zastavo Namakanje Dripper, Drevesa In Grmičevje (Modra, Črna,2GPH) Spodbujanje

  • ( 0 Ocene )
  • €19.73
  • €27.03
  • Kategorija: Dom In Vrt
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g9645

Opis

360 Kosov Kapljično Namakanje Oddajnik Vrt Zastavo Namakanje Dripper, Drevesa In Grmičevje (Modra, Črna,2GPH) Spodbujanje

Kaj prejmete: paket prihaja z 360 kosov namakanje zastavo drippers v 2GPH, dovolj količine, da izpolnjujejo svoj vrt in dnevno nadomestilo

Trajno kakovost: vrt namakanje dripper je v glavnem iz kakovostne plastike, ni enostavno, da bi prekinil ali deformirati, z lepo odpornost na uv žarke, ne povzročajo korozijo in rjavenje, vzdržljiv, da traja dolgo časa

Funkcionalna zasnova: vrt namakanje oddajnik je opremljen z shut-off ventilov in 2 bodeče cevi v velik premer, ti kapljično onesnaževalce lahko zagotovi stabilen vlage za različne poljščine, ki je primerna za zalivanje vrta, rastlin, pokrajina drevja, grmičevja, grmovja, itd.

Shrani vodnih virov: ti namakanje drippers lahko nadzor pretoka vode na uro, da bi se izognili nepotrebnih izgub, ki se lahko shranite potrebne vode za namakanje na učinkovit način, ki prinaša več udobja za vaše življenje

Uporablja priložnostih: namakanje oddajnik paše za 1/2 palčni trunk linij, primerna tudi za 1/4 palca veje vrstice, ki lahko izpolnjujejo vaše različne potrebe, ki se lahko uporabljajo za vzporedne proge za namakali rastline nadaljnje proč, vam omogoča, da vodi vaše celotno vrt

Glavna funkcija:Ti namakanje zastavo dripper lahko pomaga namakanje delo v vašem vrtu, veliko lažje, samo odprite glavni cevi za vodo, rastline v celotnem vrtu, varčevanje z vodo v vsakdanjem življenju.

Enostavno čiščenje:pokrov dripper je snemljiv, lahko odstranite pokrovček za čiščenje, vodenje je čisto, se bo namakanje gladko in prepreči zamašitev.

Specifikacije:

Barva:črna, modra

Material:plastika

Velikost:Dolžina: 4 cm, širina 2.1 cm

Vsebina Paketa:

360 * 2 GPH namakanje zastavo dripper

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

O Nas

Nudimo dober izdelek, z najboljšo ceno,zagotavljamo podporo Debelo/Drop Shipping Order

1. Za Padec Ladijskega prometa naročilo, prosimo pripombo"dropshipping, da" bomo, da ima prednost.

2. Za Veleprodajno/Padec Dostava za naročila, če imate kakršnekoli ideje o ceni ali paket,kontaktirajte nas vnaprej,vam bomo najboljšo storitev za izpolnitev vaše zahteve.

O Plačilu

Če izpolnjujete vse težave pri sprejemanju plačilu, prosimo, obrnite na Goldfish.si v Servisni Center za Stranke prosimo za pomoč:

O Pošiljk

1.Bomo poslali naročila ASAP v roku 2-5 dni(razen vikendi in nacionalni prazniki) ko je vaše plačilo je običajno konča.

2.Prosimo, vpišite vaš celoten naslov za dostavo s pravilno telefonsko številko in poštno številko, še posebej Rusija in Belorusija kupci, prosimo, potrdite vaše polno ime.

3 .Nudimo tako post dostava in express shippings.Za večino držav, post dostava traja približno 25-35 delovnih dni, in več, za nekatere države, kot so Brazilija, Peru.

Express dostava vključila DHL, EMS, Goldfish.si Premium Dostava in Posebne Linije, kot Aramex.To traja približno 7 dni.(To bo zamude, če je vaša država izpolnjujejo nekatere težave,Delavec stavke,vreme problem in tako naprej.)

O poprodajnih Storitev

Smo zanesljiv prodajalec in imamo strokovno poprodajne storitve za vse naše navade.Če obstaja kakršno koli vprašanje o da,prosimo, obrnite na nas vnaprej ,mi bo vedno tukaj, dokler ne boste dobili vesel odgovora.

O Povratne Informacije

1. Prosimo, preverite paket in elementa, ko boste dobili skrbno, da poskrbite, da ni nobenega problema.

2. Če imate kakršne koli težave ali niste popolnoma zadovoljni s vaš paket,prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate prvi pred odhodom negativne povratne informacije.Bomo lahko odpravili težavo, da prepričajo.

3. Če ni problem, prosim, pustite nas 5 star pozitivne povratne informacije.

Vaša izjava je naša največja motivacija ! ! !


  • Poreklo : Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno