Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

Kanalizacije Izkopanega Zamašena Wc Mešala Možganov Blaster Visokotlačni Čistilec Zraka Možganov Čistilo Za Ročno Pnevmatska Orodja Izkopanega

  • ( 0 Ocene )
  • €22.71
  • €39.15
  • Kategorija: Gospodinjski Merchandises
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g94587

Opis

Kanalizacije Izkopanega Zamašene Odstranjevalec Cevi Wc Mešala Možganov Blaster Visokim Pritiskom Zraka Možganov Čistilo Za Ročno Pnevmatska Orodja Izkopanega

Funkcija:

Kanalizacije izkopanega je opremljen z več izkopanega glave, in sicer, samodejno izkopanega glavo, rastlinskih korito izkopanega glavo, umivalnik izkopanega glavo, adapter za komolec, in črpalko.

Kanalizacije izkopanega je inovativen izdelek, ki lahko hitro odstraniti mulj, lase, wc papirja in ostankov hrane.

Naporna razrešnice bat, je bolj in bolj prepoznaven zaradi svoje večkratno uporabo, multi-funkcionalne, kompakten dizajn, enostavno uporabo in ne zahteva nobenih kemikalij, ki bodo ogrozile zdravje vaše družine.

Preprost in enostaven za uporabo, samo napihne zračna blazina in vstavite blokirana, odtočne cevi, in nato pritisnite tipko za zrak tipka za wc ali potonejo.

Specifikacija:

Barva: Bela

Velikost: 57*12,5 cm/22.44*4.92 v

Material: ABS

Opomba:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Izdelek sellpoints

Visok tlak: V izkopanega bat, je izdelana iz kakovostne abs materiala, ki je trajna in se lahko uporabljajo za dolgo časa.

Številnih priložnostih: Na izkopanega bat je primerna za vse vrste stranišča, kot so kopalnice, kuhinje, spalnice, pisarne, itd.

Kompakten in lahek: V izkopanega bat, je kompakten in lahek, enostaven za prevoz.to lahko zlahka shranjeni v vsak kotiček vašega doma ali pisarne.

GET POGLEJ:Kanalizacija Izkopanega Zamašena Wc Mešala Možganov Blaster visokotlačni Čistilec Zraka Možganov Čistilo za Ročno Pnevmatska Orodja Izkopanega

LASTNOST PROIZVODA 1: Mi je veliko stilov naših izdelkov, kot je prilagodljiva.Značilnost naš izdelek je na zalogi.Izdelek izvirnik iz cn(izvora).

RAZLOGI ZA NAKUP Mešala: zamašena wc odtoka blaster je zasnovan tako, da odstranite bat iz wc in preprečuje uhajanje vode.

Priročno za čiščenje: wc odtoka blaster je enostaven za čiščenje, samo sperite z vodo in nato posuši v prezračevanem mestu.

Multi scene: wc odtoka bla


  • Blagovna Znamka : LISM
  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Funkcija : Okolju Prijazno

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno