Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

Najlon 99% Čisto Srebro, Paladij Graphene Zlati Ščit Kabel Za Beyerdynamic T1 T5P II AMIRON DOMA Kennerton M12S ln008293

  • ( 0 Ocene )
  • €46.98
  • €93.97
  • Kategorija: Prenosne Avdio & Video
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g85287

Opis

Na strani predvajalnika glasbe vam lahko ponudimo 3,5 mm 3 pole (Stereo) Vtič, 3,5 mm 4 Pole uravnoteženo vtič, 2,5 mm 4 Pole uravnoteženo plug, 4.4 mm Moški uravnoteženo vtič, XLR 4 Pole Moški vtič, XLR 4 Pole Ženski plug, Dual XLR 3 Palico Moški vtič, Dual XLR 3 Pole Ženski plug, 6.5 mm Moški Vtič, 4 v 1 Priključite L Obliki Plug, 3 v 1 Priključite Naravnost Vtič, Iphone Vtič, Tip C plug za vas, da izberete.

Strani slušalke ali slušalke plug je enako kot videz je prikazano v naše fotografije.Slušalke ali slušalke vtič ni na voljo za izbiro in prilagajanje. .Ime izdelka: 99% Čistega Srebra 0.01% Paladija Zlitine +7N OCC pozlačeni +300 graphene žice v Notranjosti + 0,9 MM 38cores /0.07 mm OCC Zaščita + Črna Mehka Nylon Zaščitni Rokav

Material: 99% Čistega Srebra 0.01% Paladija Zlitine +OCC Zaščita

Notranje Jedro Strukturo: 45 Jedra +300 grahpene žice;

Zaščitni sloj Jedro Strukturo: 38 Jedra 7n OCC kabelskih coppers Žice;

Kabel Premera: :18AWG Premer: 2,8 MM (Vsak Žice)

Zunanji Material: Ultra Prozorno PVC +Črna Mehka Nylon Zaščitni Rokav

Izolacijo: Litz

Dolžina:± 5 cm-10 cm

Impedanca:

Inudctance: 0.4 uF/m

Spajkanje :Cardas Srebrno Spajko

Plug material: Ultra Lahkega Letalstva Aluminija Visokega Sijaja Galvanizacijo.

Cepilec Material: Ultra lahkega letalstva Aluminija Visokega Sijaja Galvanizacijo.

Boste dobili veliko smisla za zvestobo in čistosti iz naše kabel!

Zvok bistveno bolj gosto občutek, bolj realno v tem gostoto in dejstvo, da ponujajo izjemno telo in težo celotnega spektra.

Poleg tega še veliko več na sporedu ven in ločeni.

Če vam je všeč širši kot visok stereo sliko, ki je sproščen občutek, potem je naša kabel za vas.

Naši lahko izboljša poslušanje uživanje vseh high-end slušalke, dodajanje podrobnosti in energije s fantastično zvočno.To omogoča, da svojo glasbo express sama v celoti, saj odpravlja tančico, ki zalogi slušalke kabli pogosto dodaj.

Večina parka slušalke kabli so slabe, ultra-tanek vodniki, ki deluje kot ozko grlo za zvok.Slaba geometrij, št zaščita, guma, jakne, in celo vrsto drugih vprašanj v OEM kable lahko omeji delovanje slušalke voznik v smislu jasnosti in opredelitev.

Naši kabli so ustvarjene z 99% Čistega Srebra in Paladij Zlitine, single-crystal srebra in bakra pramenov in inženirstva zagotoviti najčistejši, najbolj glasbeni nastop.Naše žice je nična nečistoč in kristalne meje, sami pa nič med vami in vašo glasbo.

99% Čistega Srebra in Paladij Zlitine niti pojasniti instrument ločitev, povečanje zvočno in našli prej izgubil visoko in srednje-frekvenčni zvoke.Prehodnimi pojavi se pojavijo bolj povezani in bas strožji za bolj nadzorovano zvok.Podrobnosti in jasnost kabel je odlično tekmo za klasično glasbo in druge zvrsti z veliko prefinjen instrumentov.

Naše kabel bo dodaj podrobnost in jasnost, da zgornji konec in zagotavlja čistejši bolj pregledno zvok.

Nasveti: 3,5 mm 4 pole Uravnoteženo Vtič (Bal) kabel delo na Hifiman Serije Predvajalnik (R2R2000 itd.), Qulcos qa361 Predvajalnik COWON PLENUE S Predvajalnik ,F. AVDIO FA2 XS03 in drugimi igralci, ki so povezane vrata.MobilePhone Iphone ali običajno lahko igralec ne dela (Ena stran ne bo zvok, če uporabljate 3.5 mm uravnoteženo kabel na njih).Če nimate Hifi strokovno predvajalnik glasbe, Prosimo, izberite 3,5 mm 3 pole priključite kabel.

Opomba: slika je samo za referenco,Nekateri deli se lahko razlikujejo od fotografij , Prosimo, da predmet kot standard.Imamo pravico, za končno razlago. .


  • Material : Kovine
  • Blagovna Znamka : lunashops
  • Postavka Vrsta : Slušalke Kabli
  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Paket : No
  • Številka Modela : Za Beyerdynamic T1 T5P II AMIRON DOMA Kennerton M12S ln008293

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno