Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

1 Nastavite T7 Posodobitve Pametno Glasovno Prevajalec 138 Več Jezikov V Realnem Času Online Instant Off Line AI Konverzije

  • ( 0 Ocene )
  • €96.66
  • €113.72
  • Kategorija: Prenosne Avdio & Video
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g67370

Opis

WiFi hotspot funkcijo:Podpora za mobilne telefone/tablični računalniki/prenosni računalniki/naprave, ki jih lahko priključite na wifi lahko povezani in uporabljajo, prilagoditev na različne scene potrebe, prenosni wifi, da izpolnjujejo svoj Internet potrebe.

Podpora 138 jezikov, 45 glasov, 27 glasov medsebojno posodobitve, sledite-up bo še naprej povečevalo jeziki:trnslator lahko prevajanje govora v tujem jeziku besedila, z visoko stopnjo inteligence in visoka hitrost prevajanja.Da cross-language komuniciranja tako preprosta in učinkovita.

Foto prevod:prevod funkcijo lahko spoznal za fotografiranje.Podpira 28 jezikov prevajanja.

Brez povezave prevod:Kitajska-angleški prevod funkcijo lahko spoznal, brez omrežja, in brez povezave 14 jezikih, ki so bili dodani. (Poenostavljena Kitajščina, Tradicionalna Kitajska, Avstralija, VB, Irske, nemčije, Španije, francije, Italije, Japonske, koreje, nizozemski, portugalski, ruski)

Vmesnik jezik:Zdaj je izdelek vmesnik jezik se je povečal za 14 jezikih (Kitajščina, Tradicionalna Kitajščina, angleščina, italijanščina, nemščina, francoščina, Grščina, arabski, Tajska, ruščina, Japonščina) in druge države, in bo še naprej povečujejo v prihodnosti.

Funkcijo snemanja:izdelek lahko opravlja funkcijo snemanja in snemanje je mogoče prevesti, če so priključene na omrežje.Podporo za snemanje izvoz.

Učenje in branje:Podpora študija in spremljanje Kitajski in angleškem jeziku, in izboljšanje ravni tuje jezike bolj učinkovito.

Različico sistema Android 7.1

Barva:Črna

Material:ABS

Velikost: 132.5x65x15.5 mm

Vsebina Paketa:

1 x T7 prevajalec

1 x Polni črti

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

1 Nastavite T7 Posodobitve Pametno Glasovno Prevajalec 138 Več Jezikov V Realnem Času Online Instant Off Line AI Konverzije


  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka : FGHGF

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno