Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

12V Avto Rezerve Polisher Akumulatorski Avto Polisher 6 Prestavi Hitrost Električni Avto Poliranje Stroj Doma Čiščenje, Voskanje Brušenje Stroj

  • ( 0 Ocene )
  • €36.76
  • €73.52
  • Kategorija: Avto Pranje In Vzdrževanje
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g64838

Opis

Bullet Točk:

1.Akumulatorski Oblikovanje: Z baterijo za ponovno polnjenje in prenosni velikost, ta avto rezerve polisher je enostaven za nadzor in nosite okoli.Lahko lakom vašega avtomobila kjerkoli, brez skrbi, vtičnice in žice.

2.Visoka zmogljivost in stabilno delovanje: Opremljeni s a silen baker motor, da se ohladi delovanja mehanizma in preprečuje pregrevanje po dolgih uporabo, to akumulatorski polisher rezerve prezračevalnih lukenj za visoko toplote in zagotavlja nemoteno in učinkovito poliranje izkušnje.

3.Nizka raven hrupa: Uživajo gladko in tiho poliranje izkušnje s tem avto rezerve polisher, ki ima 6 nastavljiva hitrost nastavitve.Si lahko enostavno prilagodite hitrost med 1100rpm in 4500rpm, ki ustrezajo različnim poliranje potrebe.Prav tako zagotavlja enotno voskanje učinek.

4.Vsestranski Brušenje Polisher: Ta avto rezerve polisher ni primeren le za avto podrobno, ampak tudi za kožo, voskanje, tesnjenje barve in poliranje različnih površinah, kot so pohištvo, kovinske, keramične, in še več.

5.Učinkovito Rezerve za Avto Podrobno: Ta avto rezerve polisher prihaja z 2000 mAh veliko zmogljivosti baterije, ki vam omogoča, da uporabite to za približno 60 minut po tem, ko je polnjenje za 3-4 ure.

Ne želite, da bi vaš avto lesk brez težav vtičnice in žice?Poskusite to akumulatorski polisher rezerve, priročen in zmogljiv avto poliranje stroj.To je visoko zmogljiv motor, ki zagotavlja stabilno delovanje in hitro medpomnjenje.Prav tako prihaja z akumulatorsko baterijo in polnilnik, tako da boste lahko lakom vašega avtomobila kjerkoli in kadarkoli.Ali morate odstraniti praske, vrtinči, oksidacija, ali madeži, to akumulatorski polisher rezerve vam bo pomagal doseči brezhibno konča.

Specifikacije:

Material: ABS

Velikost: približno 15 cm/5.91 cm

Seznam Vsebine:

1 nastavite varovalnih polisher


  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Zmogljivosti : 10 L

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno