Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

Dirke Goriva Polnila Cev Dirke Goriva Polnila Cev Polnila Cev Lahko Cev, Primerna Za Goriva Sistemi, Motorji Cev Cev

  • ( 0 Ocene )
  • €38.17
  • €76.34
  • Kategorija: Obrabljivi Deli
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g62090

Opis

Opis:

To pregleden hitro napolnite cev ustreza VP racing tank goriva, tako da boste lahko videli znesek polnjenja.Filter na dnu prozorna cev je integriran modeliranje procesa načrtovanja, da bi povezavo bližje in ne enostavno odpadejo.

Specifikacija:

Ime: Polnjenje Goriva Cev

Material: Guma, ABS, kovinski

Barva: črna, pregleden

Velikost: o 35.5 x 2.6 x 2.6 cm/13.98" x 1.02" x 1.02"

Seznam Vsebine:

Goriva za Polnjenje Cevi x 1

Opomba:

Prosimo, dovolite rahla odstopanja v velikosti zaradi ročnega merjenja, in razsvetljave v fotografiji lahko povzroči razlika v barvi kot v resničnem življenju.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Off-road Polnjenje Cevi: idealen je za uporabo v strokovnih off-road in zaprte-potek dirke.Tvori neprepustno zapremo z gumijastim tesnilom za varno odlaganje.

2.Preprost za Uporabo: Ta polnjenje goriva cev je enostavna za uporabo.Samo pečat enega konca na gumijasto tesnilo oljne tank natančno vzeti želeni predmet.

3.Nadgradili Filter Design: To pregleden hitro napolnite cev ustreza VP racing tank goriva, tako da boste lahko videli znesek polnjenja.Filter na dnu prozorna cev je integriran modeliranje procesa načrtovanja, da bi povezavo bližje in ne enostavno odpadejo, ki lahko učinkovito prepreči morebitne ostanke od vstopa vozila, goriva rezervoarja.

4.Zanesljiv Material: Nadgradnja najbolj dirke rezervoarji in cisterne goriv.Goriva za polnjenje cev je narejena iz kakovostne ABS materiala za zagotovitev varnejše delovno okolje.

5.Splošna Zamenjava Cevi: Ta 14-palčni pregleden goriva rezervoarja cevi lahko uporablja za VP dirke goriva jug, vključno z VP dirke goriva jug cev, Jegs cisterne, LC2 tanki in Scribner goriva cisterne.


  • Poreklo : Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno