Iskanje

Nova
Nova
Nova
Nova
Nova
Nova

Avdio-EL Master 19 Prave Uravnotežene CAST Čisti Razred A pre-amp Izhod & Slušalke Ojačevalnik Direktni Pogon Za Slušalke 80DB

  • ( 0 Ocene )
  • €19 797.09
  • Kategorija: Pribor In Deli
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g61830

Opis

Moj prijatelj, dobrodošli v naši trgovini.Če potrebujete druge modele tega izdelka, prosimo, kontaktirajte me whatsapp+ 8618182058484. E-pošta: [email protected] bom pošlje izdelek povezavo vam za nakup!

Master 19

Res uravnoteženo CAST design

Čisti Razred A izhod (9W @ 40 ohmov)

Preamp & Ojačevalnik Za Slušalke

Dve poziciji glasnost značilno, nadzor, direktni pogon, za 80DB slušalke brez pridobijo spodbudo.

Mini Daljinski Upravljalnik:

Prosimo, upoštevajte,:

1, Če stranka nima dobre DAC ali dober vir zvoka in samo želi, da vzpostavite povezavo z RAČUNALNIKOM, zvočne kartice ali mobilnega telefona, audio izhod, to ni pravo enoto za vas.

2, da bi dobili najboljše delovanje te enote, stranke, ki potrebujejo povezavo z uravnoteženo dober vir zvoka in uravnoteženo dobre slušalke.

3, Zaradi omejitve kurirska podjetja, mini daljinski upravljalnik nima baterije, nameščene, stranke potrebujejo za nakup lastnih baterije CR2025, da namestite.Metal daljinski upravljalnik mora biti nameščeni dve bateriji AAA ali No. 7 baterij.

Povezava CAST vnos KRELL ojačevalniki:

Master 19 je združljiv z LITEGA vnos KRELL ojačevalniki.

Vse kar je potrebno je par signalne kable priključite en konec Master 19 CAST vhod KRELL ojačevalnik in drugi konec CAST vhod KRELL ojačevalnik.

Izhod nožic Master 19 so opredeljeni kot sledi.

Pin 1, GND -----> Pin 1 in 4 (KRELL)

Pin 2, Vroče -----> Pin 2 (KRELL)

Pin 3, Hladno -----> Pin 3 (KRELL)

KRELL ojačevalniki imajo nižji dobiček v primerjavi z Rexroth je Master series.Če kupec pričakuje, da se povežete CAST vnos Krell ojačevalnik, ki jih lahko določite tem, ko dajo njihov vrstni red in bomo povečali izhodni signal, da se ujemajo KRELL ojačevalnik.

Pregled:

Resnično uravnotežen vse-tranzistor povratne informacije-brezplačno ODDA trenutni prenos vezja

Štirje pari natančno seznanjena 150 W high power cevi (do 1200 W skupaj) deluje kot izhod fazah in napetostnih regulatorjev za high power pure razred A izhod

Dve visoko zmogljivost R žarnice s skupno močjo 100 W. Več kot 35,000 UF, avdio filter kondenzatorji, 4 čisti Razred A napajalniki.

100-ravni štiri-kanalni, digitalno krmiljen relay I/V switchable nadzor glasnosti, da bi se izognili kanal neravnovesje in zvok razkroja.

Super eksponentno širok odziv, kontrolnik za glasnost, enostavno prilagoditi z različnih visoko in nizko občutljivostjo slušalke ali zvočniki 16, 25DB dobiček, enostaven za pogon različnih občutljivost slušalk Hi-end razred sestavnih delov, natančno ujema cevi, OCC kabli 5 preamp vhodi: XLR X2 / RCA X2 / X1 LITEGA

Preamp rezultati : kombinirani priključek XLR / RCA / GLASOV

Izhodna moč slušalk : 4 pole XLR X1 / En končalo X1

Jedro:

Master 19 je resnično uravnoteženo načrtovanje pre-amp, ki uporablja najnovejše CAST tehnologije za napredovanje kakovosti zvoka XLR vhod, da bo tako dober, kot LITINE, z vse-tranzistor zasnove (OPA op-amp je DC servo vezja).

Master 19. maja videz zapleteno, vendar je v resnici najenostavnejši design v svetu, z veliko sestavin, ki se uporabljajo za napajanje obdelave.Preprost in kratek obdelavo signalov kanalov povzroči dramatično izboljšanje kakovosti zvoka z zelo malo colouration.

Master 19 uporablja enoten fazi CAST ojačevalnik vezje z zelo majhnimi popačenji in je vgrajena neposredno na matično ploščo za boljšo kakovost zvoka.To je celoten Razred A preamp in uporablja Razred A napajanje.

ODDANIH vezje je transistorised ojačevalnik brez povratne informacije na vse.Veliko avdiofile, da vedo, da negativne povratne design zagotavlja boljši test očala, vendar povratne informacije-free design omogoča boljše poslušanje.To je protislovje med tradicionalnimi vezij.Vendar CAST vezja odpira novo podlago, ki jih ponujajo izredno nizki ton, barva, zelo nevtralen in naraven zvok, z zelo majhnimi popačenji in odlično linearnost.Kot rezultat, da producira dynamics in podrobno brez zvenečih grobo in suho.

Vse signal pridobili fazah delujejo v trenutnem načinu za prenos in vse tranzistorji delujejo v Razred pogoj.

Za pogon slušalke in ojačevalniki, proizvodnja rezerve uporabite štiri pare visokih moči 150W, ki delujejo v čisto Razreda A za doseganje ultra nizka popačenja in izhodno impedanco samo 1 ohm.

Vse sestavine Master 19 je uravnotežen štiri kanale, ki so natančno usklajene za namestitev.

Močan Razred A-le izhodni stopnji:

Master 19 je namerno s štiri diamantne oblike izhodne stopnje, ki delujejo kot uravnoteženo pogon rezultatov, vsak natančno seznanjena, da odpravi potrebo po nadaljnji človekovih prilagoditev.

Štiri diamond izhodne faze s štirimi pari 150W tranzistorji in delujejo v čisti Razred pogoj.Čisti Razred A izhodni stopnji, ima več moči kot Razred AB design z dvakrat večjo močjo in samoumevno je, da čistega Razred A design je najboljši zvočno podobo v svetu.Uravnotežena gonilniki za povečanje izhodne moči za štirikrat v primerjavi z neuravnoteženo vozniki v enakem stanju, vožnjo še visoko ali nizko odpornost slušalke dobro.Uravnotežena vozniki izničijo šuma in popačenj v slušalke, ki izhajajo v mirnejše zvočno in razločnejše podrobnosti.


  • Blagovna Znamka : QUEENWAY
  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Certificiranje : Noben
  • Vrsta : Doma Ojačevalnik
  • Kraj Izvora : Kitajska
  • Kanali : 2 (2.0)
  • Uporaba : Hi-fi
  • Številka Modela : Master 19

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno