Iskanje

Nova
Nova
Nova
Nova
Nova
Nova

NOV ZADNJI BLAŽILEC ZRAKU POMLAD NAMETITEV ZA LAND ROVER FREELANDER LR2 RANGE ROVER EVOQUE VRH STRUT LR032528 LR085485

  • ( 1 Ocene )
  • €84.56
  • Kategorija: Obrabljivi Deli
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g61672

Opis

NOV AVTO ZADNJI BLAŽILEC ZRAKU POMLAD NAMETITEV ZA LAND ROVER FREELANDER LR2 / RANGE ROVER EVOQUE

STRUT VRH MOUNT

OE ŠT.LR032528 LR085485

OPIS IZDELKA:

1) OE kakovost, OEM kakovost ali Poprodajnem deli za svojo izbiro.

2) Glede na originalne opreme specifikacije.

3) Odlično ujema z izvirno avto.

4) Enostavno in hitro namestitev.

5) Stabilno delovanje in visoko zanesljivost.

POSTAVKA VRSTA:

ZADNJI BLAŽILEC NOSILEC

DEL ŠTEVILKE:

LR085485

LR032528

ZDRUŽLJIVOSTI:

ZA LAND ROVER FREELANDER LR2 L359

ZA LAND ROVER RANGE ROVER EVOQUE

Prosimo, UPOŠTEVAJTE vgradnjo v vozila, so samo za referenco.Da bi se izognili napakam, prosimo, prepričajte se, da so tisto, kar potrebujete, preden začnete naročila.Če niste prepričani, se, prosimo, pošljite nam svoje VIN / številke šasije.Bomo lahko preverite za vas.Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli rezultate, če si kupil napačen izdelek.

PAKET JE VKLJUČENO:

1 x ZADNJI STRUT nametitev

SLIKE IZDELKOV:

Prosimo, upoštevajte, embalažo polje in nalepke lahko izboljšali proizvajalec, vendar fotografije morda ne bo posodobljeno ob istem času.Smo edino zagotovilo kakovosti proizvoda je enaka.

OE kakovost:

Obstajajo tri vrste možnost "OE kakovost" izdelka.Mi bomo poslali na naključno.

Tip A :

Tip B :

Tip C :

SKICA, ZEMLJEVID:

Tehnični Podatki

Bo ta postavka primerni za vaše vozilo?

- Pred nakupom, prosimo, bodite pozorni na element Tehnični Podatki in preverite Del Številke .Prepričajte se, da je eden od teh del številke ne ujemajo s številko svojega prejšnjega dela ali pa zamenjavo strojne Opreme Številka.

- Gotovo, v primeru dvoma v opremljanja, ne more najti števila svojih prejšnjih del, navedenih v Delu Številke oddelek, ali pa samo ne more biti prepričani, da so predmet združljivost z vašega vozila, prosimo, pošljite nam svoje VIN številko (Identifikacijska Številka Vozila), ki je na vašem Vozilu Potrdilo o Registraciji ali spodnjem levem kotu sprednje vetrobransko steklo.Mi smo tukaj, da vam pomagamo, da preverite.

- Naj bi se izognili težavam z združljivostjo, se vrne, in dobili veliko nakupovalno izkušnjo kdajkoli prej!

Način Plačila

- Si lahko ogledate vse načine plačila, ki so na voljo na Goldfish.si in izberite tistega, ki vam je ljubše.

- Sprejemamo tudi P aypal .Prosimo, kontaktirajte nas, da bi dobili dodatne informacije če imate kakršne koli dvome.

- Ponujamo v kombinaciji dostava popust .Če kupite več kot en predmet, ali v veliki količini nekateri elementi, vas prosimo, da nas vprašati, preden se odločite za plačilo, kako rešiti ladijskega stroškov za vas.

Način Dostave & Čas Dostave

- Uporabljamo Standardna dostava metodo ali Preprost način dostave za pošiljanje blaga po Brezplačna Dostava .Če imate posebne zahteve se obrnite na nas, preden jih kupite.Številke za sledenje, bo na voljo, da preveri po paketi so bili prihajajo ven.

Prodajalca način dostave v Braziliji, se običajno nanaša na "Correios Brazilija" in številko za sledenje se lahko preverijo.Čas dostave je približno 25 dni do 45 dni.

- Uporabimo lahko tudi Express dostava način, kot Goldfish.si Premije za Dostavo, e-EMS EMS, DHL, FedEx, UPS za pošiljanje blaga, če potrebujete nujno, vendar upoštevajte, da boste morda morali plačati uvoznih dajatev in davkov, ki temelji na Carinske politike svoje države.Naša prodajna cena NE vključuje Carinske dajatve in lokalne dajatve! - Če si ne želite plačati uvozne dajatve, prosimo, obrnite na nas in bomo preverili, če so vse dajatve,-brezplačna dostava metod, ki so na voljo v vaši državi.

OPOMBA:

- V nekaterih oddaljenih držav, kot so Bosna in Hercegovina, Savdska Arabski, Bolivija, Dominikanska Republika, Južna Afrika itd., kupci običajno lahko dobite blaga v 60 naravne dni, če pa hudo po Meri Invesigation se zgodi, rok dobave podaljša do 100 naravnih dni.

- China Post je počasnejše od drugih standardnih post način dostave in včasih svoj čas dostave je več kot 60 dni, zato NE priporočamo, če nimate potrpljenja čakati, da dolgo časa.Prosimo NE odpirajte, spori zaradi "blaga še vedno dostava" če se odločite, Kitajska Post.

Vrne

- Stranke lahko vrne element za vračilo ali zamenjavo v roku 30 dni po tem, ko je blago prejel.Če je vrnitev je za vse težave s kakovostjo, bomo plačali vrnitev stroškov.Če vrnitev NI za vse kakovosti težav, kupec mora plačati vrnitev stroškov.Poleg tega izdelki morajo biti vrnjeno v originalni način dostave in nepoškodovani embalaži in ne smejo biti uporabljeni.

- Če je paket vrnili nam razloga, kot je spodaj, kupec morali plačati za vrnitev stroškov, če do nje pride in ne MORE priti do vračila prevoznina plačana za naročilo.


  • Blagovna Znamka : Partsmost
  • Vrsta : Top Gume
  • Kataloška Številka nametitev : LR032528, LR085485
  • OEM ŠT. : LR032528 LR085485
  • Garancija : 12 Mesecev
  • Stanje : Nova
  • Umestitev na Vozilu : Zadaj
  • Poreklo : Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (1)

Za Kupec - 2023-07-01

Hvala!

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno