Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

5 plošče lonized alkalne vode čistilec ionized alkalna voda za kavo

  • ( 0 Ocene )
  • €468.75
  • €483.25
  • Kategorija: Doma Naprave Deli
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g6148
  • Oznake: Vodni Čistilec

Opis

5 plošče lonized alkalne vode čistilec ionized alkalne vode pralni Opis Izdelka

Prednosti Alkalne sestavine Ionizacija:

1· vam Daje veliko Energije - elektrolit / kisik.

2· Opere kislih odpadkov iz telesa

3· Pomaga prebavo in prebavne težave

4· Hidrati vaše telo 3-krat bolj učinkovito kot običajna voda in ustekleničene vode.

5· Hranila so bolj učinkovito absorbira v telo.

6· Ionized voda zavre in hitreje ohladi hitreje

7· Spodbuja pravilnosti z zaprtjem.

8· Spodbuja zdravo kožo in polt.

9· Spodbuja splošno zdravje in zdravljenje, ki jih prinaša telo v ravnovesje.

10· Zdrave celice živijo v Alkalized okolje.

11· Pomaga s sladkorno boleznijo.

Napetost:

AC110V/220V 1A 50Hz

Moč:

150W

Velikost:

199mm * 117mm * 315 mm

Pakiranje:

277mm * 175 * 357mm

Glasnost Teža:

8 KG

Tlak Vode:

0.10-za 0,4 MPA

Pretok Vode:

0.6-6 L/m

Filter Življenje:

12000L

Temperatura Okolja:

5°C~40°C

Vlažnost:

≤90%

Vzdušje Tlak:

86kPa~106kPa

PH:

3.0~10.0

1.Vključuje večerjo velike 3.8-palčni pisane LCD-zaslon, prikaz več informacij.Elegantno in trdno CDC DOTIK NADZORNA plošča, preprost, da ga uporabljali otroci & starejših ljudi.

2.LCD prikazuje pH in ORP, pretok, temperatura, filtrov " uporaba življenja, pomaga uporabniku, da izbira primernih vode.

3. Z visoko močjo SMPS napajanje, je primeren za veliko različnih napajalnikov v svetu, varno in zanesljivo.

4. Elektrolizo z Mikroračunalniška avtomatski kontrolni sistem lahko deluje popolnoma v vodo TDS od 50 do 1000PPM

5. To je Vgrajeno v vodo filtriranja sistem, ki prikazuje filter življenjsko dobo, v čas, da preverite, ali je kakovost voda je varna za uporabo.

6. To je samočistilno funkcijo, za preprečevanje oksidacije.

7. Japonska, uvoženih iz nerjavečega jekla souts, nikoli ne rje, prosimo, da se sklonil v katero koli smer.

8. 5pcs velikosti Titanium s Platino prevleka plošče, ki se uporabljajo z Japonsko, uvoženih IONSKE MEMBRANCE, ki zagotavljajo višjo učinkovitost naprave za elektrolizo in daljšo delovno dobo.

9. Vgrajen Pregreje sistem varovanja, preprečevanje visoko temperaturo vode, ki vplujejo v kavo, zagotovi stroj za varno delo

Kaj je korist ALKALNE VODE IOZNIER EHM-729?

Brand-new Alkalne Ionized Vodo, Stroj je neke vrste naprave, ki se uporablja za preverjanje čistosti vode in da voda brez vodni onesnaževalcev.Ta naprava je tudi preglede za koncentracijo kisika v vodi poleg čiščenja.PH telesa fiksna kot alkalne vode zmanjša koncentracija kisline so prisotne v telesu.Na ta način telo ostane zdrav imunski sistem in zraste.Osnovno načelo vode ionizer je elektrolizo vode, ločeno vodika in hidroksid ion.Ta naprava je lahko izdelana v domovih tudi z upoštevanjem osnovnih pravil za elektrolizo.Poraba vode iz te naprave je velika prednost.To lahko upočasni proces staranja in pomaga v boju proti raku.Vendar pa obstajajo slabosti, kot so zmanjšanje kisline v telesu, ki povzroči, da postanejo prebavo.Tako z napravo, pametno lahko prinese plodne rezultate.Naše prednosti

Nekatere Prednosti Uporabe Kisle Vode?Nizka PH (Vodikovih Ionov)

~ SAMO ZA ZUNANJO UPORABO - NE PITI ~

Za nego kože?Kislina voda deluje kot adstrigentno, da je zelo učinkovit za nego kože, ker človeško kožo in lase je treba rahlo kisla.Uporaba kisle vode navzven, da bi nazaj gladkost kože in lesk las.

Britje--Za moške ali ženske, britje ali voskanje lahko včasih boleče chore.BioKline Nego Kože Vode je fizična po britju in po-voskanje rešitev.Uporabite ga, da zaprete pore in pomiri kožo.Pripeljite svoje kože, nazaj v svojo naravno pH 5.5 ravnotežje tako, da zmanjša vse rast bakterij, ki lahko povzročijo akne in vraščene dlake.

Umivanje Zob?uporabite Kislina vodo za umivanje zob in odstranjevanje plaka, pomaga pri bolezni dlesni.Grgranje za boleče grlo.Če amalgami so prisotni uporabite visoko raven alkalne vode.Športniki stopala ?uporabite kislina voda pomaga odstraniti stopala glive.Vaginalni Oprh ?uporaba kot zunanji tuš, lajša srbenje.

V Kuhinji ?Uporabite KISLINA vodo za čiščenje delovne površine, posodo, oblačila, rezanje in kruhom.Pokale in jedi sprati v KISLINI vode po pranju so sterilizirane na ravni 5. linija čaja ali kave kot enostavno, če sploh, so odvisne od oskrbe z vodo / območje.Druge Koristi Kisline Del Ionizacija - NE PITI Pomaga zdraviti kosi, mehurji, praskami ali izpuščaje.Zagotavlja odlično oprostitev pikov komarjev ali čebel piki.Zagotavlja odlično oprostitev poison ivy & strup hrast .Vaši lasje se počuti super, po izpiranje z njim.Zelo dobro za Kožo in polt.Blaži razpokane roke & suho, srbečo kožo.Učinkovito odstranjuje ploščica iz zob, ki ga uporabljajo namesto sperite zobno pasto z Alkalnimi.Pranje zelenjave, sadja, mesa in rib s tem odstranite bakterije.Grgranje z njim za lajšanje bolečine vratove ali drugih usta rane.Deluje kot adstrigentno, da potegnite kožo strožji e.g.gube lahko pomagali.Pomaga pri zdravljenju aken in ekcem.Je zelo dober pri zdravljenju za glive, kot so športniki stopala.To je zelo dobro, da uporabite kot zunanji vaginalne tuš za vnetij in srbenje.Spodbuja rast rastlin in njihovo splošno zdravstveno stanje.Podaljšuje življenjsko dobo rezano cvetje.


  • Uporaba : HOTEL, Gospodinjstvo
  • Vir Napajanja : Električni
  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Poprodajne Storitve : Prosti rezervni deli
  • Kraj Izvora : Guandong, Kitajska
  • Številka Modela : EHM-729
  • Certificiranje : CE, RoHS
  • Območje pH : 4.5~10.0
  • Vrsta : Ionizer
  • Napetost (V) : 110220
  • Moč (W) : 150
  • Razvrstitev : voda ionizer
  • Velikost Zaslona : 3.5 palčni z 7 barv
  • Garancija : 1 Leto
  • Število plošč : 5 plošč

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno