Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

Mini Lesene Lutke Mačke Lutka Namizje Bilance Zlaganje Igra Igrače 12 Različnih Oblik Blok Za Starše Otrok Interakcije

  • ( 0 Ocene )
  • €56.82
  • €113.64
  • Kategorija: Stavbe In Gradnje Igrače
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g57272

Opis

Bullet Točk:

1、Zložene Skupaj: namizje dinamično lutka ima 12 različnih oblik in modelov, ki so lahko zložene skupaj in postavljeni v različne oblike, ki se lahko uporabijo možgane in izboljšanje sposobnosti za inovacije.

2、Naravnih Lesenih Material: iz okolju naravni leseni material, površina je gladka, okolju in zdravo, majhne velikosti, primeren za skladiščenje in prevoz.

3、Multi-directional Uresničevanje Sposobnosti: Zaradi lastnosti gradnikov, ki morajo biti uravnoteženo, potrpežljivost in obveščevalnih podatkov, ki so zahtevane za izgradnjo, propad, je pogost pojav, ki omogoča otrokom, da raste iz napak in se prebili sami v stisko.

4、Krepitev Starši in Otroci Interakcije: Starši lahko igrajo gradnike s svojimi otroki, ne samo lahko igrate zanimive igre, ampak izboljša tudi odnos med starši in otroci.

5、Odlično Darilo: Primerna za darila za rojstni dan, dan otrok darila, stranka darila, candy torbe, izmenjali darila čez noč, Božič spominki ali nagrade.

Specifikacija:

Ime: Lesena Namizne Igrače

Velikost: Različne velikosti in oblike, velikost je približno 5-7cm/1.97-2.76 v

Material: leseno

Proizvodni metodi: semi-priročnik in semi-mehanske

Seznam Vsebine:

Lesena Lutka*12

Opombe:

Zaradi ročnega merjenja, lahko obstaja nekoliko napake na velikost izdelka.

Barve izdelka je lahko so kromatične aberacije zaradi razsvetljave in fotografije.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1. [ Izvedljivo Zlaganje Igrače ] Mini Zlaganje Igrače so namizni dinamično lutke, ki so zložene v 12 različnih modeliranje modelov, lahko zložene skupaj v različnih oblikah, lahko vaja možganov, in izboljšanje inovacijske sposobnosti.

2. [ Prepričani, Material ] Ni enostavno, da bi prekinil ali deformira in se lahko uporabljajo za dolgo časa, Montessori Lesene Zlaganje Igrače so varstvo okolja in zdrave, majhne velikosti, in enostavno shranjevanje in prevoz, narejen iz izbranih visoko kvalitetnih in okolju prijazni naravni les material.

3. [ Ponujajo Več Koristi ] Treba potrpežljivost in obveščevalnih podatkov, za zbiranje, in propad, je pogost pojav, ker so gradniki morajo biti uravnotežene, Lesene Zlaganje Igre lahko multi-directional uresničevanje sposobnosti, ko otroci odraščajo iz napak in prebili sami v stisko.

4. [ Boljši Odnos z Otroci ] Lahko ne samo igrati zanimivih iger, ampak tudi izboljšanje odnosov med starši in otroki, Zlaganje & Uravnoteženje Igre so najemnin starši igrajo z gradnjo blokov s svojimi otroki, krepijo interakcije med starši in otroki.

5. [ Idealna Izbira ] Primeren za rojstni dan darila, dan otrok darila, stranka darila, in candy torbe, Malčka, Zlaganje Igrača je popolna in premišljen darilo za otroke, super za izmenjali darila čez noč, Božič spominki, ali nagrade.


  • Material : plastični
  • Tema : Živali & Narave
  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Priporočamo, Starost : 14+y

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno