Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

Atv Potnikov Zadaj Stopala Kljukice Zložljivo motorno kolo, Zadaj Osebnih Noge Nastavljiva Noga Počiva Narejen Z 600 D Oxford Krpo

  • ( 0 Ocene )
  • €117.63
  • €235.28
  • Kategorija: Motoristična Oprema
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g57183

Opis

Opis:

Nelagodje vašega partnerja bingljati noge bo mogoče rešiti.Nič več premetavati se okrog in potisnete naprej, medtem ko terensko jahanje.

Naša stopala toke so narejene iz težka in trajne Balističnih-Nylon Material.Težka, kot nohti in so preživeli dežjem, umazanijo, vetra in tlak washings.

Lahko obleko v zadnji stojalo s self-pritrdilni trakovi, ko ni v uporabi in se ne bodo motili delovanje vašega stopala.

Popolnoma prilagodljiv za vaše noge dolžine, lahko prilagodite dolžino gladko z nylon trakov.

Enostavna namestitev s quick connect sponke v eni minuti in ne da bi za vrtanje lukenj v novo, ATV, ki jih želite dodati.

Tehnični podatki(o):

Ime: ATV Potnikov Zadaj Stopala Kljukice

Material: 600 D Oxford krpo+Pearl bombaž+PE odbor

Barva: Črna

Teža: 0.56 kg

Združljiv Športnik 450 H. O., za 570, za 850, za XP 1000, za XP 1000S.

Združljiv z Scrambler 850/ XP 1000S

Združljiv z Fourtrax Rincon, Fourtrax Delovodja Rubikon 4x4, Fourtrax Delovodja 4x4, Fourtrax Rancher, Fourtrax Recon 450/700 KingQuad 400/500/750 Silo 300/750

Seznam Vsebine:

2 x ATV Stopala Peg

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【, Da Vaše Noge Udobno】Z ATV zadaj osebnih footpegs, nelagodje vaše visi noge, bo rešen.Ni več odklonijo okoli in ga potisnite naprej, medtem ko jahanja.

2.【Odporno na praske, Oxford Krpo Materiala】Naše stopalo blazinice so težki in trajno odporen na praske oxford krpo materiala.Težka, kot žebelj, da bo kos dežjem, umazanijo, vetra in tlak za pranje.

3.【Enostaven Za Shranjevanje】lahko tuck je naslonjala v zadnji stojalo s self-pritrdilni trakovi, ko ni v uporabi, enostaven za shranjevanje, in ne moti noge.

4.【Sponke Design】Popolnoma nastavljiv plečetom trakov in zaponke na fit vaše noge dolžine, enostaven in priročen in enostaven za uporabo.Uporabite najbolj primerna dolžina.

5.【Enostavno & Hitro】ne potrebujete za vrtanje lukenj na vašem novem ATV, da jih namestite.Samo uporabite quick connect sponke za namestitev v eni minuti, enostavno in hitro.


  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Vrsta Materiala : Poliester

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno