Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

Športih Na Prostem, Grelnik Vode Kolesarjenje Gorsko Kolo Steklenico Vode Izposoja Vode Pokal Prenosni Stisnite Pijačo Steklenico Puščanje Dokazilo Steklenica Za Vodo

  • ( 0 Ocene )
  • €46.79
  • €85.07
  • Kategorija: Kolesarjenje
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g55857

Opis

Ime izdelka: izposoja steklenica za vodo

Velikost izdelka o : 22*7.3 cm/8.66*2.87 v

Kapaciteta: 650 ml

Izdelek barva: Kot je prikazano na sliki

Izdelek material: LDPE+PP+silikagel

značilnosti izdelka:

1. Ta kolesarjenje steklenico vode je izdelan iz visoko kakovostnih materialov in je namenjen za aktivnosti na prostem na primer: kolesarjenje, pohodništvo in fitnes.Ima velike zmogljivosti 560ml, da ste dobro hidrirani, za dolgo vožnjo ali pohode.

2. Steklenico vode značilnosti edinstveno gradient design, ki dodaja slog za vaš prostem avanture.Na živahne barve prehod neopazno, kar je vizualno privlačno in popoln pripomoček zavzeti z vami.

3. S svojo priročno stisnite design, ta steklenico vode, ki omogoča enostavno, hitro hidrat na poti.Preprosto stisnite plastenko, da se odpravijo vode, vodenje, vas osveži, med svoje dejavnosti, in steklenico prihaja z varnostnim skp, da se zagotovi svoj voda ne bo lahko pride do uhajanja ali razlitja.Ste lahko prepričani, da lahko ostane na vaš nahrbtnik ali kolo vode steklenico imetnika brez skrbi uhajanja.

4. Poenostavljeno obliko naredi to steklenico vode top izbira za cestno kolesarjenje, v primerjavi z drugimi steklenice vode, to steklenico vode lahko zmanjša odpornost med vožnjo, ki lahko voziš hitreje.

5. Ali ste kolesarjenje, pohodništvo ali opustitvijo, to steklenico vode bo izpolnila svoje potrebe po aktivni življenjski slog.Je lahka, enostavna za prenašanje in se udobno prilega vaši roki ali kolo bidona, zaradi česar je odlična spremljava za vaš prostem avanture.

Previdnostni ukrepi:

1. Kot vsi vemo , v različnih računalnikih prikaz barv drugače, barvo dejanski element, ki se lahko nekoliko razlikuje od naslednje slike.

2. Če menite, težko izbrati velikost, vas prosimo, da se obrnete mewe vam bo dala nekaj predlog, ampak to je za vas zgolj kot referenca.

Pošiljka vsebuje:

1 pc izposoja steklenica za vodo

pozdravljeni, fantje, hvala za obisk moje trgovine.Lahko stopite v stik z nami, da bi dobili več podrobnosti blaga .Če potrebujete več v to postavko ,se lahko obrnete na nas.mi vam bo dala naša najboljša cena.Pustite sporočilo!


  • Zmogljivosti : 601ml-700 ml
  • Material : plastični
  • Poreklo : Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno