Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

Prenosni Vratu Fan,5000Mah Zložljive Vratu Fan Bladeless Hlajenje Osebnih Vratu Ventilator za ponovno Polnjenje Vratu Ventilator S 3 Hitrosti

  • ( 0 Ocene )
  • €18.65
  • €25.55
  • Kategorija: Izboljšanje Doma
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g55257

Opis

[360°, Močan Veter in 80 zračnike]: Dvojna Turbina in Twin Vodi na vsaki strani zagotavlja večji in hitrejši pretok zraka, hlajenje, temperatura okoli vas v nekaj sekundah.V bladeless vratu fan je zasnovan tako, da vam ni treba skrbeti za svoje lase, ki se ujamejo v lopatic ventilatorja, ko ga uporabljate.

[3 nastavitev Hitrosti & LED Zaslon]: Izberite iz Vetriču, Blag Veter, ali Svež Veter z izboljšanim fizični gumb za izpolnitev vaših dnevnih potreb.Nenamernih dotik.Vratu fan funkcije LED zaslonom, ki prikazuje 1 do 3 hitrosti in zmogljivosti baterije, zaradi česar je enostaven za nastaviti.

[4-16H Tekaške & 2H Charging]: 5000mAh baterije traja do 4-18 ur (odvisno od hitrosti) in prispevki v le 3-4 ure pri Tipu C polnjenje.Naša prenosni vratu fan lahko tudi enostavno polniti preko računalnika, tok, moč banke, laptop, in še več.Kot nalašč za celodnevno uporabo.

[Zložljive & Modi Projektiranja]: Zlahka nosite na vratu ventilator v torbi s svoje kompaktne velikosti in lahke zasnove.Naše osebne hladilni ventilator je super lahka in zmanjšuje vratu tlak.Ergonomska oblika ustreza vsem vratu velikosti.Prostoročne slušalke design vam omogoča, da ga uporabljate kadarkoli, kjerkoli, ko je eleganten slog, ki vas naredi videti kul.

[Low Noise & Udobno]: Nadgrajeno brushless tihi motor za manjši hrup in tišje delovanje.Vratu klimatska naprava je udobno obrabe hvala za prijazno ABS materiala.kot nalašč za na prostem delo, telovadnice, pisarne, košnjo trave, dvorišče delo, prosti čas, hoja, vožnja, potovanje, kampiranje, itd.

Barva:Zelena/Roza/Bela

Material:ABS+PC

Velikost:20.8x20.6x6.2 cm

Vsebina Paketa:

1 * Prenosni Vratu Fan

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.


  • Poreklo : Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno