Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

4PC Posteljo Stanja Utrjevalec Nastavljiv Ne Zdrsne Posteljo Stanja Določitev Pasu Določitvi Posteljo Clipping Stanja Stanja Tabela Posteljo Posnetek Krpo Sponke K1V2

  • ( 0 Ocene )
  • €3.17
  • €5.11
  • Kategorija: Dom Za Shranjevanje & Organizacije
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g54726

Opis

Opis:

Ime izdelka: Postelja stanja imetnika

Velikost izdelka:65*2,5 cm/25.59*0.98 palčni

Izdelek barva: Kot je prikazano na sliki

Izdelek material:kovina

Značilnosti izdelka:

1. Nastavljiv in Varno: Naša postelja stanja pritrdilnih elementov, ki so načrtovani tako, da vaše listov, varno v mesto, jim preprečujejo zdrs ali popusti ponoči.Nastavljivi trakovi za zagotovitev podesan fit na katero koli velikost ležišča, ki vam zagotavljajo udobno in nemoteno spanje.

2.Enostavna Namestitev: Ti postelja stanja posnetke, ki so enostavne za namestitev in odstranjevanje.Preprosto pritrdite posnetke kotičke vašega posteljo stanja, prilagodite trakov na želeno napetost, in jih pritrdite pod žimnico.Šop trave-prost namestitev vam prihrani čas in trud.

3.Anti-Slip Design: Naša postelja stanja imetnikov funkcija anti-slip načrt, ki pomaga, da vaše liste v mesto, tudi če ste kretnjo in nato ponoči.Trmast posnetke in elastični trakovi zagotoviti varno prijem, ki zagotavlja, da vaše listi ostanejo dal in ostanejo brez gub.

4.Vsestranska Uporaba: Ti stanja pritrdilnih elementov ni omejeno samo na rjuhe.Lahko se uporablja tudi za varno prti, pregrinjala, kavč pokriva, in tudi piknik odeje.Njihova vsestranskost jih naredi praktičen in uporaben pripomoček za vsak dom.

5.Trpežne in Dolgo-trajno: je Izdelana iz visoko-kvalitetnih materialov, našo posteljo stanja pritrdilnih elementov so zgrajena do zadnjega.So močne in trpežne, sposobne za redni uporabi ne izgubi svoje oprijem ali elastičnost.Naložbe v te zanesljivo ležišče stanja posnetke za varno in urejeno posteljo setup.

Previdnostni ukrepi:

1. Kot vsi vemo , v različnih računalnikih prikaz barv drugače, barvo dejanski element, ki se lahko nekoliko razlikuje od naslednje slike.

2. Če menite, težko izbrati velikost, vas prosimo, da stik z mano, mi vam bo dala nekaj predlog, ampak to je za vas zgolj kot referenca.

Pošiljka vsebuje:

4pc Posteljo stanja imetnika

Hvala za vašo podporo!Dobrodošli, da kupujejo od nas!Zagotavljamo kakovost naših izdelkov.Če potrebujete več v to postavko ,se lahko obrnete na nas.mi vam bo dala naša najboljša cena.Pustite sporočilo!


  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Številka Modela : 2 Posnetke, Elastična Posteljo Stanja Imetnika

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno