Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

Nov Prihod 32 bitov Vse-V-Enem 3D Tiskalnik Laserski graviranje Nadzorni Odbor 5 Stopil Motornih Voznik Visoko Integracijo Krmilnik ZM3E2

  • ( 2 Ocene )
  • €168.54
  • €181.22
  • Kategorija: Računalniške In Pisarniške
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g53722
  • Oznake: tiskalnik nadzorni odbor krmilnik zonestar, zonestar 3d tiskalnik krmilnik, nadzorni odbor zonestar 3d, zonestar z deli

Opis

ZONESTAR 32 bit 3D Tiskalnik Nadzorni Odbor 5 Voznikov Motornih Reprap Visoko Vključiti Vse-V-Enem Mini Krmilnik ZM3E2

Dokument link za download :

ZM3E2 je ZONESTAR 's najnovejšo 32bits 3D tiskalnik nadzorni odbor.To je značilnost bogati vse-v-enem elektronika rešitev za Reprap in drugi CNC naprav.To zgrajena v STM32F103RCT6 MCU na krovu, ki je 256K Flash 48K ROM in RAM, delovna frekvenca je tako visoka, kot 72MHz .To zgraditi v 5 motornih vozniki na krovu, ki lahko podpira max 128 mikro korakom, to pomeni, da motor deluje z manj šuma.Je bogat vmesnik, podpora za povezavo z 128x64 pik LCD zaslon ali zaslon OLED, 3Dtouch(BLtouch), TFT-LCD krmilnik, in Nitke zmanjka odkrivanje.

128x64 LCD zaslon:

128x64 OLED zaslon:

3Dtouch:

TFT-LCD krmilnik:

FRODs:

Vmesnik Opis

1、čas Dostave lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone, in če imate, ne prejema blaga preko načrtovanega časa(slabe vremenske razmere, ipd),prosimo, obrnite na nas v času, hvala vam!

2、Če je naslov v oddaljenem območju express podjetja, boste morda morali plačati dodatne daljinsko pristojbina, ki je ponavadi vrednost je približno US$30 US$50, bomo v stik z vami pred odpremo blaga.

Kupci morajo vedeti, uvoz, zakoni v vaši državi, preden naročite, če izberete dostava iz Kitajske, boste morda morali plačati Uvozne in za DDV, ko se blago prihod v vaši državi, preverite pred naročilom!

1. Paket je bil temeljito preveriti in skrbno zapakirane pred odpremo.priporočljivo je, da si vzamete nekaj fotografija paket, če ste prejeli in posnamete video, ko odprtju embalaže.Če karton polje je poškodovana ali je teža blaga, ki je v nasprotju z bruto težo, ki je naveden na škatli polje, prosim, ne se prijavite za paket.

2. Če kupite 3D printer kit, bomo izbrati privzeti standardni napajalni kabel uporablja v vaši državi.

3. Običajno vodič za uporabnika shranjene na SD kartico, če je ne najdete, se obrnite na nas, da bi dobili URL prenosa.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite nas petimi zvezdicami povratne informacije.Vaše pozitivno mnenje je za nas pomembno.

Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom z nevtralno ali negativno mnenje.Bomo potrudili, da reši problem, hvala vam!


  • Postavka Vrsta : Matično ploščo
  • Številka Modela : ZM3E2
  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka : ZONESTAR

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (2)

Za Kupec - 2023-08-07

Mi je zelo všeč. Odlično. priporočam prodajalec

Za Kupec - 2023-07-02

Hvala za nadgradnjo. Res drugo življenje za moje Z6FB

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno