Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

Avto SUV Kritje Camping Car Kapuco Avto Kritje Blokira UV Žarke, Mehko Oblazinjenje Tkanina Za SUV Vozila Avto zaščitni Pokrov Camping Car

  • ( 0 Ocene )
  • €35.01
  • €70.01
  • Kategorija: Zunanjost Dodatki
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g51545

Opis

Opisi:

Zaščitite vaš SUV od sonca, in prah s tem Zaščitnik Avto Kritje.Blokira UV žarki in preprečuje prahu vstop v avto.Ima močan anti-skid učinek in mehko oblazinjenje tkanina, ki se ne bo nič vaš avto.Uporablja se lahko tudi kot pohištvo kritje v zaprtih prostorih.

Specifikacije:

Ime izdelka: SUV Avto Pokrov

Material: poliester 190T, prevlečeni s srebrom

Barva: Črna

Velikost Izdelka:

O 5*2*1.85 m/1,97*0,78*0.79*0.73 palčni

ali

O 5.3*2*1.9 m/2.09*0.78*0.75 palčni

Seznam Izdelkov:

1*SUV Avto Pokrov

Opombe:

Prosimo, dovolite 0.5 cm/0.20 v napak zaradi ročnega merjenja.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo elementa, upam, da boste lahko razumeli.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Zaščito pred UV Žarki: Ta SUV Avto Kritje zajema vaš SUV pred UV žarki, ki lahko poslabšajo notranjost vašega avtomobila.To je srebrno-sive barve, ki deflects toploto in svetlobo, vodenje vaš kul avto.

2.Hranite Zaščita: Nič več skrbi prah uničuje vaš avto barve in notranje zadeve.Ta SUV Pokrov lahko prepreči prah iz vstopajo v avto in zaščito vašega vozila barve iz izginja in praskanje.

3.Močan Anti-skid Učinek: Avto Pokrov ima posebno teksturo, ki preprečuje drsenje off vaše vozilo, tudi v vetrovnem ali deževnih razmerah.Na ta način boste lahko, da vaš avto je videz nepoškodovan in prepreči praske z ostrimi predmeti.

4.Ostani Proč od Staranja: Ta Avto je Pokrov je Vodotesne Vse Vremenske vam pomaga, da se prepreči staranje in obdržati vaše vozilo v dobrem stanju.Narejen je iz mehko oblazinjenje tkanina, ki preprečuje praske in piling barve, ki povzroča vaš SUV, da trajajo dlje.

5.Več možnosti uporabe: to SUV, mizo, stol, ali katera koli druga velika predmet, ta Patron Avto Kritje za Suv lahko ustrezal vsem.Ohraniti vaših elementov varno pred prahom, dežjem in poškodbami sonca s tem trajno kritje.


  • Postavka Vrsta : Avto Zajema
  • Poreklo : Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno