Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

80Pcs Kemični Svinčnik Set Bambusa Kemični Svinčnik Office & Šolske Potrebščine, Pisala & Pisanje Dobave Darila

  • ( 0 Ocene )
  • €27.81
  • €38.62
  • Kategorija: Peresa, Svinčniki & Pisanje Dobave
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g4833

Opis

80Pcs Kemični Svinčnik Set Bambusa Kemični Svinčnik Office & Šolske Potrebščine, Pisala & Pisanje Dobave Darila

Kaj boste dobili: Obstajajo 80pcs bambusa zložljive kemični svinčniki v paketu; Je dovolj količino lahko izpolni vaše dnevne uporabe in zamenjava potrebe, tako da vam ni treba skrbeti, ker ni pisala vam na voljo, ko ga potrebujete, da jih uporabljajo.

Informacije o velikosti: velikost kemični svinčnik 5.3 x 0.43 palcev, ki je velikost običajni kemični svinčnik; uporablja 1 mm debel ponovno polnjenje, in črnilo, ki se odvaja gladko, Zato je enostaven in priročen za uporabo.

Kakovost materiala: lesene pen je izdelana iz kakovostnih bambusa, ki je varna in ne boli rokami; To je zanesljiv, ima dobro nepremočljiva sposobnosti in dobro rje dokaz sposobnosti, tako da se lahko uporabljajo za dolgo časa.

Enostaven za uporabo: ta bambusa kemični svinčnik je enostaven za uporabo, Ko jo potrebujete, da ga uporabljate, da pišete, ste samo kliknite na konico peresa; Ko je ne potrebujete, da napišete, morate samo, da pritisnete konico peresa, še enkrat, Tako da to pero, ki je priročen za uporabo in lahko prihranite čas.

Široko uporabo: ta les kemični svinčnik počuti gladko in se ne boste počutili neprijetno po dolgotrajni uporabi; Ga je primeren za dom, šolo, pisarno, dnevnik pisanje, pisarniški; lahko tudi podarite kot darilo za družino, prijatelji, sodelavci, ali jo uporabite kot majhno darilo za razred dejavnosti.(Različnih serijah, je izdelek lahko so barvne razlike)

Vrste:Črno Črnilo/Modro Črnilo

Barva:Les barva

Material:bambus

Velikost:o 13.5 x 1.1 cm

Vsebina Paketa:

80 x Bambusa kemični svinčnik

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.


  • Poreklo : Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno