Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

PET linijskih Diamantno Modra, Bela Notranjost Avtomobila Zaviti Barva Shift Zaviti Ogljikovih Vlaken Oplat

  • ( 0 Ocene )
  • €44.29
  • €67.12
  • Kategorija: Zunanjost Dodatki
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g4699

Opis

Smo kot premium vinil ovojni papir, dobavitelj, izhaja iz Hangzhou imamo lastno blagovno znamko: WRAPMASTER blagovne znamke

imamo samolepilni vinil avto nalepke tovarne 10.000 kvadratnih metrov in ima odlično R&D ekipa.S 6 proizvodne linije, 10 inženirjev in 5 oblikovalci, 100 zaposlenih.

Smo lahko obdeluje vaš zahtevek v roku 6 ur, bo vaše naročilo v roku 24 ur, in lahko nudimo prilagojene storitve.

Nizka cena bo le, da obžalujem, iste barve, različni proizvajalci uporabljajo različne lepila in materialov Smo Zagotovljeno, ni po-prodajne težave s kakovostjo.Vse povezave so slike, posnete v naravi.

Podroben Opis: ---Dobro vodoodpornost --- PVC debelina: 0.17-0.19 mm ---Brez ostankov lepila po odstranite ---Dolgo Trajnost:Notranja 7 let,Zunanji 3-5 let ---Ne Curling po aplikacije ---Hrbtna stran s odtok zraka,zračni mehurčki brezplačno

>>>Pošiljke: 1,bo ladja vaše naročilo v roku 24 ur (v delovni dan)po verficatin plačila in potrditev ofthe naročila. 2,vam Bomo ponudili fast shipping, kot so jih UPS,FedEx, DHL ali z 7-10 dni za dobavo.v primeru zamude, smo vam youknow vnaprej 3,Kupec je odgovoren za vse uvoznih davkov, carinskih pristojbin, posredniške provizije,uvozne in druge davke:Mi ne morejo zagotoviti dostave časa na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun krat inindividual držav,ki lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda. 4,Ponavadi pišemo nižjo vrednost in označite izdelke, kot "Gits" ali "Vzorec" za zmanjšanje davčne pristojbine.- Če potrebujete celoten vrednost na ladijski račun ali račun,plesae nam sporočite, ko dajanje naročilo >>>Po službi: 1. Po pošilja paket, sledenje, bi bila številka na voljo, tako da boste lahko vedeli, kje ste paket. 2.pri prejeli paket poškodovan med transportom , ali narobe zvitkih, želimo poslati novo in pravilno izdelek toyou brezplačno. 3. Popust je vedno na voljo za vračajo strankam.Izmenjava če niste zadovoljni z nakupom, lahko spremenite element, preden smo ladje blaga ven.Vendar kupec shouldbe odgovoren za vse dodatne poštnine če vrnitvi predmeta.Vračilo Vseh vračilo vprašanje je treba s pogajanji prijazno in povrnili vam bomo kupite po prejemu avtoritativni certficatestating, ki usodno kakovosti problem lf tam imajo kakršno koli vprašanje, prosimo, da stik z mano.Lep dan! >>>FQA Q1: Lahko sem zaviti moj avto sam?A1: Da.Lahko zaviti avto sami tako dolgo, kot imate čas in potrpljenje potrebno zaviti avto.Vinil zavijanje vozila, ni težka naloga, vendar ne zahteva potrpežljivost in veliko časa.Zaviti avto sami, boste potrebovali majhen proračun, nekaj orodja, čas in potrpljenje.Q2: Lahko si dal zavit avto skozi carwash?A2: lahko prinese svojega zavit vozila za avtomatsko brushless avtopralnica, čeprav je umivanje rok je varnejši in bolj temeljito.Čopič avto opere morda preveč grobo na film, ponižujoče je, in ki povzroči lupljenje in dvignil robovi.Če avtopralnici uporablja za brizganje vode in brez ščetke, mora biti varno za večino obloge.V3: Koliko stane, da vinil zaviti avtomobila?A3: Majhne velikosti avtomobilov, ki lahko v celoti ovita s 50 do 55 čevljev / 15 16,8 metrov vinil.Srednje velikih avtomobilov, ki lahko v celoti ovita s 60 na 65 metrov / 18.3, da 19.8 metrov vinil.V4: Kako dolgo vozila wrap nazadnje?A4: Na splošno, avto zaviti lahko traja do sedem let, odvisno od vrste vinil uporablja.Če razmišljate o uporabi vinil zaviti avtomobilski dizajn za promocijo vašega podjetja, ne pozabite, da visoke kakovosti obloge trajajo dlje kot tanjši filmov in služijo kot boljšo donosnost naložbe.


  • Element Širina : 1.52M
  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Vrsta : Sijajna Film
  • blagovne znamke : WRAPMASTER
  • Postavka Dolžina : 18M
  • Material : PVC

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno