Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

Laptop Čiščenje Komplet 6-in-1 Multi-Funkcijo Mehko Krtačo, Čistilo Zložljive Čiščenje Kompleta Kotu Orodje za Čiščenje Uporablja Za Prenosni računalnik

  • ( 0 Ocene )
  • €7.75
  • €20.94
  • Kategorija: Prenosni Deli In Oprema
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g4623

Opis

Opis:

Laptop Čiščenje Kompleta je zasnovana s 6-v-1 funkcije, vključuje polnjenje odprtino za čiščenje ščetko, silikonski posnetek, mehko krtačo, super vlaken visoke gostote krtačo, in keycap puller, enostavno, da izpolnjujejo svoj čiščenje potrebe.

Značilnosti:

1. To je super za odstranjevanje prahu iz vse vrste tipkovnice in razpoke.

2. To je lahka teža in enostaven za prevoz.

3. Zasnovan za široko paleto aplikacij.

Specifikacije:

Ime: Prenosni Čistilec

Material: PC+ABS+Silikonski+PU

Velikost: Približno 10*8*3 cm/3.94*3.15*1.18 palčni

Teža: približno 65 g

Seznam Vsebine:

1*Tipkovnica Čistilec

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.[ 6-v-1 Čiščenje Kompleta ] Enostavno, da izpolnjujejo svoj čiščenje potrebe, Laptop Čiščenje Kompleta je zasnovana s 6-v-1 funkcije, vključuje polnjenje odprtino za čiščenje ščetko, silikonski posnetek, mehko krtačo, super vlaken visoke gostote krtačo, in keycap puller.

2.[ Izjemne Izdelave ] Izdelani z visoko gostoto krtačo in gosto mehke ščetine, Prenosni Čistilec je enostaven za globje čiščenje, to je super za odstranjevanje prahu iz vse vrste tipkovnice in razpoke.

3.[ Globoko zakoreninjena Cleanness ] Tipkovnico Čistilec je primeren za globoko čiščenje, očisti prah in umazanijo iz slušalka luknje, na videz slušalke očesa, in umazanijo iz vašega dosega, namenjen za Profesionalno Čiščenje Kompleta.

4.[ Easy Prevoz ] zložljivi in prenosni, Računalnik Čiščenje Kompleta je primerna za vsak dan in potovanja uporabo, je lahka teža in enostavna za prenašanje in se lahko uporablja kjerkoli in kadarkoli, brez dodatnih obremenitev.

5.[ Najrazličnejše Aplikacije ] Primeren za tablične računalnike in druge elektronske naprave, Tipkovnica Čiščenje Komplet je zasnovan za široko paleto aplikacij, ga lahko očistite svoje slušalke, slušalke za v uho, telefon in tipkovnico.


  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka : tmddotda

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno