Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

Macrame Klobuk Obešalniki Boho Klobuk Obešalniki Hat Stojalo Dekorativni Pokrovček Držala za Steni Visi Klobuk Zaslon

  • ( 0 Ocene )
  • €6.28
  • €8.16
  • Kategorija: Dnevna Soba Pohištvo
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g44863

Opis

New Vroče Nove Vroče Stene Ročno Tkanje Boho Klobuk Obešalnik Ženske Klobuk Rack Klobuk Organizator za Steni Visi Klobuk Zaslon

Postavka Specifikacije:

Značilnosti:

Vsestranski Stene Ročno Tkanje Boho Klobuk Obešalnik: To edinstveno klobuk menjalnika združuje funkcionalnost in estetiko, ki vam omogoča elegantno zaslon in uredite svoje najljubše klobuki na steno površino.

Prihranek prostora Macrame Klobuk Obešalniki: Naše inovativne klobuk obešalniki izkoristiti macrame tkalske tehnike za ustvarjanje vizualno privlačna rešitev za shranjevanje, sprostiti dragocene omaro ali prodajnega prostora.

Sodobna Kavboj Ženske Klobuk, ki je Nosilec:, zasnovano posebej za sodobne cowgirls, ta klobuk imetnik ponuja elegantno in sodobno način, da pokažejo svojo zbirko ženske kavbojski klobuki, dodajanje dotik zahodni čar za vsako sobo.

Hat Stojalo Dekorativno Skp Nosilec: Naše hat stojalo služi kot dekorativni kos, featuring oko-lov modela, ki brez truda krepi vaš dom dekor, medtem ko zagotavlja praktično shranjevanje rešitev za svoje klobuke.

Široko Brimmed Klobuk Zaslon: Z našimi posebej izdelani klobuk zaslona lahko predstavite široko-brimmed klobuki v vsem svojem sijaju, zagotavljala, da ohranijo obliko in ostanejo dostopni za vsako priložnost.

Specifikacija:

Material: Poliester vlaken

Velikost: 82*7 cm

Opombe: Prosimo, dovolite rahla odstopanja v velikosti zaradi ročnega merjenja, in razsvetljave v fotografiji lahko povzroči razlika v barvi kot v realnem.

Paket Vključuje:

1* Klobuk Obešalnik

1,O Ladijski: Po tem, ko bi izdelka, bomo ladja vaše nakup v 3-4 dneh.Če imate posebne zahteve,prosim, pustite nam sporočilo, ali se obrnite neposredno na nas. 2,O Vračilo: Če je blago poškodovan v tranzitu, ga lahko vrnete v roku 7 dni.Ob vložitvi zahtevka za vračilo,mora kupec dobi potrditev od prodajalca. 3 O trgovini na Debelo in Dropshipping: Na debelo, vam bomo ponudili z ali brez izrecnega dostava ki traja le 3-8 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi. 4,Kako Lahko sledenje moje parcele?: Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) 5,Kaj lahko naredim, če nakup zaščito čas izteka?: Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.


  • Poreklo : Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno