Iskanje

Nova
Nova
Nova

1PCS 4 serije 14.8 V 16,8 V litij-ionske baterije, ki jih kratkostična zaščita ploščo zaračuna 20 a trenutnih omejitev

  • ( 0 Ocene )
  • €7.28
  • Kategorija: Elektronske Komponente In Potrebščine
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g3897

Opis

Varstvo odbora je 4 serije litijeva baterija protection board, se lahko uporablja v 18650, je ternary vsebuje litij litij-polimer baterijo.Sprejme integrirano zaščito vezja, seiko IC, MOS AO podjetja, ki so že množično proizvodnjo, po-prodaje zagotovljena!

Značilnosti izdelka:

* kot so obremenjenost varovanje, odvajanje zaščito, kratkostična zaščita, glede na trenutne zaščite.

* z nad-trenutna zaščita, primerno zasnovo, ne vplivajo na baterijo.

* varjenje design, priročno skupščine.

* statično poraba energije je majhna, splošno porabo energije manj kot 30 microampere.

Opomba:

Tega ne morete uporabiti v litij-železo fosfat baterije protection board, kile lučka, ročno električni vrtalnik baterije, električni ribe elektromehanske ChiZu, električna kolesa, baterij, akumulatorjev, otroci več kot 550 moč tip motorja, fisheye 1 w LED lučka, ki se uporablja za kombinirani nakup stranke prosimo, upoštevajte! .

Opisani v področje uporabe moč je primerna za naslednje proizvode:

Massager baterije back-up power, LED lučka, 12 v elektronski izdelki, baterije, spremljanje stanja pripravljenosti, solarne ulične svetilke in druge izdelke.

Opomba: več kot 3 trenutno odvajanje proizvodov, praznjenje baterije stopnja je več kot 3 c.

Razmerje formuli za izračun: 1 c stopnja baterije, 2000 zmogljivost je enaka 2 ah * 1 = 2 maksimalni delovni tok.

3 c razmerje baterije, 2000 zmogljivost je enaka 2 ah * 3 = 6 maksimalni delovni tok.

V uporabi z baterijo, vročina je razmerje ni primerno, da takšno stanje ne more uporabljati za dolgo časa, baterija bo kmalu bo poškodovan.

Opomba 1: v skladu z diagram napeljave 0 V, 3,7 V (B -) (B1) (B2), 11.1 V, 7.4 V (B +), ne namenoma kratek stik!

Opomba 2: po povezan skladu morali polniti, tako lahko imajo izhod.

Opomba 3:4 serija baterije, prosimo, prepričajte se, da vsak niz napetost akumulatorja, če ne, prosimo, ločeno z vsako niz baterij v seriji.Zaključka testa, napetost akumulatorja pade najhitrejši je slabo baterije.

Q&A

1, baterije lahko uporabim svoj protection board?

A: lahko uporabite zaščitno ploščo, obstajata dve težave je treba upoštevati: eno, koliko je baterija niz, ki jih bodo želeli kupiti število ustrezno niz varstvo ploščo.Drugič, kaj materiala je baterija?Imamo litij-železo fosfat in litij-polimer baterija protection board dve vrsti parametrov, če je vaša baterija litij-železo fosfat posamezen oddelek potrebe razvrstitve nominalni 3.2 Proti izberite 3.2 V litij-železo fosfat, če je polimer (tri juanov, kobalt kislina, magnezijev kisline litijeve baterije) enotni baterija 3,6 V ali 3,7 V nominalni prosimo, izberite razvrščanje polimer 3.7 V.

2, kako moram ugotoviti, da je moja baterija je kaj materiala?

A: lahko pogledate na nominalno napetost baterije, litij-železo fosfat baterije so na splošno 3.2 Proti, drugi pa je na splošno standardna 3,6 V ali 3,7 V baterije, lahko zahtevate tudi prodajajo baterije prodajalec, kaj je material, baterije, veliko kupcev je dejal, da je moja baterija 18650, ali 26650 mehko paket, itd., to je pojav, neznatni!Nismo na podlagi parametrov, da ugotovi, baterija zaščito.

3, koliko naj izberem zaščitno ploščo?

A: koliko Je varstvo ploščo, je odvisna od trenutne omejuje moč vašega izdelka ali krmilnik, kot so izbrane 10 A pod 100 m, 200 m naslednjih izbranih 20. A, 300 w naslednje izbrati 25, več kot 500 w prosimo nanašajo to uspešno, varstvo ploščo trenutno ne manj kot sedanjih mejnih krmilnik.

4, moje baterije je 20 ah lahko uporabite zaščitno ploščo?

Odgovor: velikost baterije zmogljivosti za uporabo ta svet dejansko ne obstaja neposredna povezava med trenutno velikost, velika zmogljivost in ne baterijo je velik, v bistvu je treba, da vidite, trajno tok, ki je svojo moč, večja je trajno trenutno protection board boste izbrali, večjo zmogljivost baterije, ki niso neposredno razmerje z vami.

5, polnilnik napetost je treba, kako nastavite?

Litij-ionskih baterij z litij-polnilnike baterij za polnjenje, je ne uporabljajte, svinčene baterije, polnilnik, svinčeno-kislinske baterije je verjetno, da imajo visoke napetosti razčlenitev protection board MOS cevi, zaščitne plošče polnjenje ne zaščitijo.

Polnilnik napetosti Nastavitev: uporabi baterije serije številko * 4.2 V tem je železo litijeva baterija polnjenje napetost, litij-železo polnjenje baterije napetost baterije niz številko * 3.60 Proti je, da se litij-železo baterije, polnilne napetosti, polnilni tok standarde glede zmogljivosti za 0,2-krat.

Opomba: ne dajo dobro celice in v slabem!Bližje štiri skupine zmogljivosti baterije/notranja upornost je, boljši je! (2 dobra baterija + 4 slabo baterijo = 4, z uporabo učinek slabe baterije z uporabo učinek).


  • Blagovna Znamka : NoEnName_Null
  • Poreklo : Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno