Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

Retro Cvjetnim Natisne Plaža Brisačo Na Prostem, Vodni Športi, Krof Brisačo Hitro Sušenje Plavati Pomlad Kopalna Kad Brisače Prenosni Joga Mat Plaži

  • ( 0 Ocene )
  • €24.30
  • €45.85
  • Kategorija: Doma Tekstilnih
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g38135

Opis

VELIKOST Premer: 150 CM(59 PALČNI) MATERIAL Mikrovlaken NAVODILA za PRANJE 1. Pranje z nizko temperaturo vode. 2. Pranje z nevtralnim čistilom. 3. Pranje z roko, kolikor je mogoče. 4. Naravno sušenje.

1.关于货源

本店承诺厂家直接供货,经多道工序检验,保证货源正品,请放心订购.

2.关于尺码

由于机器设备,人工,印染,尺寸多多少少都会有所误差 ,不可抗拒原因,望亲理解包含.

3.关于颜色

本店承诺100%实物 拍摄,由于光线,相机,电脑显示屏,可能会存在一些自然色差,但不影响整体外观,请以实物为准,请各位买家注意.

4.关于客服

请在拍下宝贝前尽量与客服联系,以免缺货给你带来不便,商品拍下后我们会尽快给你发货,请拍下宝贝后记得付款,以免耽误你的收货时间.

5.关于发货

拍下宝贝后会及时为你发货,如果缺货客服会及时告知,如需别的物流公司,请与客服联系或者留言.

6.关于售后

本店产品在发货前都会仔细检查,如因我们的疏忽发错货,或者颜色不对我们会及时为你补换货,如因我们的货确实有质量问题,会及时给你退换货,若有少量线头,不影响使用,非质量问提,请放心使用,谢谢.请不要随意做出中差评,我们是诚信的卖家, 你的评价对我们很重要,请不要随意做出中差评,谢谢合作.

【生活小常识】

1.毛巾用后应挂放于通风处晾干,以防腐变.

2.用过一段时间后,请用水加入加碱性洗涤剂洗涤后加适量的醋浸泡10分钟.清水漂清,晾干后会还原

3.毛巾长期使用易沾染细菌,为了您的健康,请及时更换.据家纺专家的介绍,个人用毛巾用30天左右就应该更换,最多不应超过40天

4.毛巾挂线的解决办法,用剪刀剪去线头,这种办法不会影响毛巾的使用寿命的!

价格说明 一般情况下:划线价格:划线的价格可能是商品的销售指导价或该商品的曾经展示过的销售价等,并非原价,仅供参考.

未划线价格:未划线的价格是商品在阿里巴巴中国站上的销售标价,具体的成交价格根据商品参加活动,或因用户使用优惠券等发生变化,最终以订单结算页价格为准.活动预热状态下:划线价格:划线的价格是商品在目前活动预热状态下的销售标价,并非原价,具体的成交价可能因用户使用优惠券等发生变化,最终以订单结算页价格为准.

未划线价格:未划线的价格可能是商品即将参加活动的活动价,仅供参考,具体活动时的成交价可能因用户使用优惠券等发生变化,最终以活动是订单结算页价格为准. *注:前述说明仅当出现价格比较时有效.若商家单独对划线价格进行说明的,以商家的表述为准. 1. O velikosti Zaradi strojne opreme, dela, tiskanje in barvanje, se bo več ali manj napak v velikosti, nepremagljiv razlogov, prosimo za razumevanje in vključujejo. 2. O barvo Naši trgovini obljublja 100% realno streljanje, zaradi luč, kamera, zaslon računalnika, obstajajo lahko nekatere naravne barve razlika, toda to ne vpliva na celoten videz, prosimo, obrnite se na pravi predmet, prosimo, bodite pozorni na kupce. 3. O po-prodaja Naših izdelkov bo treba skrbno preveriti pred dostavo.Če napačen izdelek je poslana zaradi naše malomarnosti, ali barva je narobe, mi bo dopolnitev in zamenjavo izdelka za vas v času.Majhno količino nit ne vpliva na uporabo, prosimo, bodite prepričani, da uporabite, če je ne bi kakovosti problem, hvala.Smo iskreni prodajalci, vaša ocenjevanje je zelo pomembno za nas, prosimo, da ne bo slab pregled na bo, zahvaljujemo se vam za vaše sodelovanje. 【, Ki živijo pamet】 1. Po uporabi brisačo je treba visela v prezračevanem mestu, da se posuši, da preprečite nastanek korozije. 2. Po uporabi za čas, prosimo, dodajte vodo in alkalni detergent za pranje in nato dodajte ustrezno količino kisa namakati 10 minut.Sperite z vodo, in jo bo obnoviti po sušenju. 3. Brisače so lahko kontaminirani z bakterijami po dolgotrajni uporabi.Za vaše zdravje, prosimo, da jih zamenjate v času.Po uvedbi doma tekstilnih strokovnjakov, osebne brisače, je treba zamenjati po približno 30 dneh, in ne sme presegati 40 dneh. 4. Rešitev za brisačo, ki visi nit, uporabite škarje za rezanje off konec sukanca, ta metoda ne bo vplivalo na življenjsko dobo brisačo!


  • Tehnika : Umetnih, sintetičnih vlaken,
  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • CN : Zhejiang
  • Vrsta : Plaža Brisačo
  • Material : Poliester / Bombaž, Mikrovlaken Tkanine

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno