Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

60 cm Velike PVC Božični Kroglice Okraski za Božično Drevo Božično Darilo Domov Zunanji Osvetljeno Napihljivi Okraski Novo Leto

  • ( 0 Ocene )
  • €84.22
  • €129.56
  • Kategorija: Dom In Vrt
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g376402

Opis

Opis:

Dodamo nekaj iskrico in sijaj za vaše počitnice dekor z našo Razstrelili Božični Kroglice!Izdelani s trajno PVC materiala, te kroglice priti v 16 RGB barv in so opremljeni s svetla LED luči, ki začne delovati takoj, ko ga priključite na.Idealen kot darilo ali za dodajanje nekaterih Božično cheer na svoj dom.

Specifikacija:

Izdelek: Božič Žogo Žareče

Velikost: približno 60 cm/23.62 v

Material: PVC

Sijoča barva: 16 barv/10 lučka kroglice

Specifikacije: rdeča in modra snežinka, rdeče in zelene antilopa

Seznam Vsebine:

1 Božič žogo sijaj

1 LED luči

1 Daljinski upravljalnik

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinki, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na sliki.

2. Prosim, odpusti rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Shatterproof in Nepremočljiva: Ti napihljivi Božični kroglice so izdelane iz trpežnega PVC materiala, ki jim preprečuje, da zlomite ali solzenje, zaradi česar so varni za otroke in hišne ljubljenčke.Prav tako so vodoodporni in se lahko prenesejo na prostem vremenske razmere.

2.Barvita Razsvetljava: Uživajte 3 razsvetljavo načini in 16 RGB barv z ta napihljive Božič žogo, ki je mogoče upravljati z daljinskim upravljalnikom (vključeni).Ali želite ustvariti praznično vzdušje z utripajočo, zatemnitev ali blažilnih učinkov, to žogo bo uljepšati vaš počitniški sezoni.

3.Dekoracijo Navdušili: Povzdignil vaš Božični dekor z naše Napihljive Božič Žogo.Idealen za notranjo in zunanjo uporabo, ta osupljiva dekorja kos značilnosti živahno LED luči, ki pa vaš vrt, dvorišče, teraso, travnik ali v spektakularen zimsko sceno.Ustvariti praznično vzdušje na zabavah ali pa preprosto uživate v prijetnem sijaj vaše najdražje!

4.Preprosta Namestitev: Enostavno napihne velik Božič žogo, vstavite priloženi LED luči z uporabo ključa ročaj, in pazi, da se je sveti.Enostaven za uporabo!

5.Dekoracija in Darilo: Povečanje vaše počitnice dekor z naše napihljive Božični kroglice, kot nalašč za gifting za najbližje.Krasijo okna, stopnice, ograje, banisters, in okvirji vrat z različnimi modeli za širjenje radosti in razvedriti.Enostavno napihne in deflacijo za enostavno uporabo, leto za letom.


  • Poreklo : Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno