Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

Električni Mačka Žogo Igrače Samodejno Vozni Pametna Mačka Igrače Interaktivni Self-gibljejo Mucek Igrače Za Igranje v Zaprtih prostorih Mačka Dodatki

  • ( 0 Ocene )
  • €3.32
  • €8.30
  • Kategorija: Dom In Vrt
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g369375

Opis

Električni Mačka Žogo Igrače Samodejno Vozni Pametna Mačka Igrače Interaktivni Self-gibljejo Mucek Igrače Za Igranje v Zaprtih prostorih Mačka Dodatki

Bullet Točk: 1、Najnovejši Polnilna Različice: Mačke potrebujejo vsakodnevno igrajo in čas vadbe.Ta USB polnilne vozni žogo ne potrebuje baterij, da vaš jjeza aktivno in teče in spodbujanje lovski nagon.

2、360-Stopinjski Predenje: glavni namen spin žogo je, da pustite, da vaš jjeza chase žogo in se zabavajte.S pritiskom na gumb, žogo bo začnejo vrteti za 360 stopinj in privabiti vaš jjeza pozornost.

3、Samodejno Spremembo Smeri: Zaradi okrogle oblike in self-uravnoteženje sistema, ko trčenja s stene, stoli in vrata, mačka žogo igrača bo samodejno sprememba smeri, brez dodatne pomoči.

4、Vzdržljiv Material: iz visoko vpliv, abrazijsko odporen, varnost ABS in silikon, naše interaktivne igrače mačke kroglice so dovolj trpežne, da se ne poškoduje, tudi če bi zadel zid.

5、Mačje Najljubša Igrača: Samodejno mačka igrače so odlično darilo za cat lastniki in mačke.To ohranja vaš urha klicati zabavali in vam omogoča, da razvijejo dober odnos s svojo mačko.

Specifikacija:

Ime: Smart Interaktivne Igrače Mačke

Material: ABS+Silikona

Velikost: Premer: 43mm

Teža: približno 40 g

Zmogljivost baterije: 80mAh

Package Seznam:

Mačja Igrača Žogo*1

Kabel Za Polnjenje,*1

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in streljanje kotov, barvo elementa, in to prikazano na sliki ima lahko nuance.

Zaradi ročnega merjenja, je lahko toleranca na velikost izdelka.

Načini plačila:

· Lahko bi plačilo preko katerekoli metode, navedeno zgoraj, in pls poravna v 3 dneh, ko je vaše naročilo.

· Vaše plačilo bo preverila Goldfish.si v 24h in bomo obdelali vaše naročilo, ko da je končal.

· Če vaše naročilo zaprt zaradi varnostnih razlogov morate predložiti zahtevek za Goldfish.si.

· Nadomestila, ki jih povzročajo preklicu naročila, vračilo sporazuma ali mediacijo, se obdelajo takoj in običajno traja približno 7-10 delovnih dni, da dosežejo svoj račun.

Dostava in paket:

· Vsi predmeti, ki bodo preverjene in dobro pakirano, preden odpremo.Naročila bodo odpremljena v roku 2-5 delovnih dni po plačilu je končal.

· Teža paketov preko navadni pošti je omejena na 2 kg.Mi bomo poslali ločeno, če je teža je nad 2 kg.

· Običajno to traja približno 15 - 60 dni in morda malo dlje, da nekateri oddaljeni področju.

· Izbirate lahko hitro, način dostave, če želite, da bi dobili parcelo prej, in za to boste morali plačati, ladijski promet pristojbina.

Pon. pošiljanje in vračilo:

Bomo poslati ali nadomestila, če paket gets izgubljen, poškodovan v tranzitu ali prejeli napačen element.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate in vam bomo z veseljem pomagali.

Povratne informacije:

· Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, pustite nas pozitivne povratne informacije, mi bo zelo cenjeno.

· Če je kaj narobe, se najprej obrnite na nas, preden pustite povratne informacije, in bomo poskušali naše najboljše, da vam pomaga, dokler je vse v redu.


  • Je Pametno Napravo : No
  • Vrsta : mačke
  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Podpora : Dropshipping/ Trgovina
  • Material : Najlon
  • Igrače Tip : Predorih

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno