Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

2X 12 Keramični Pizza Pizza Kamen za Peko Kamen/ Pan, kot Nalašč Za Žar In Pečica - Toplotno Odporen, Vzdržljiv In Varno

  • ( 0 Ocene )
  • €72.81
  • €104.02
  • Kategorija: Dom In Vrt
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g363571

Opis

Dropshipping podporo in Wholesaling.

100% Prvotne in Goo d Kakovosti s Prosto Po-prodaje Garancijo .

VISOKA KAKOVOST - Naše pizza kamni so narejeni iz popolnoma naravnih oblikovana cordierite, modeliranje preko 400 ton pritiska, ogrevanje nad 2100 Celzija ur.Primerjajte Keramične pizza kamen, naše pizza kamen so boljši termični šok odpornosti, ki lahko dosežejo do 1450 Fahrenheit( 787 Celzija).Samo, da okusno hrano z našo pizza kamen zdaj!

PORAZDELI ENAKOMERNO TOPLOTO - drugače je z kovinske ponve, ki se pogosto pojavlja sogginess, je strokovni naziv, porozni material je zelo vpojne, da simulira krušna peč, kuhanje, ki je veliko bolj učinkovito kot kovine in bi lahko potegnili vlage iz testa, bi pizza ali flatbread s hrustljavo skorjo.Metati vaše težave, kovinske ponve stran in izberite naše cordierite pizza kamen!

POPOLNA VELIKOST ZA VAS - pizza kamen lahko uporabite za kuhanje več kot le pizza, pecilni kamen je tudi odličen za izdelavo piškotke, kruha, scones, piškotki, keksi in več doma z družino in prijatelji.Tako, da ni samo pizza kamen, ampak vse-močan peko pomočnik za vaše vsakdanje življenje!

KAKO ČISTO JE - Prosim, ne sperite s pomivalnim strojem.Sperite s čisto, in nikoli ne uporabljajte mila ali detergenta, kot to lahko absorbirajo in vplivajo na okus hrane.Nikoli sezone pizza kamen z oljem ali mastjo.Predlagamo, da uporabite tinfoil na površini pizza kamen, ko bo pizza.

ČUDOVITA IZBIRA - Predstavljajte si, kako vaši otroci se bodo odzvali, ko ste jim služijo crispiest, najbolj okusne pizza pravico iz vašega doma pečica - Ti bo všeč!To je tudi dobra ideja za darilo, vaši prijatelji bodo zadovoljni s tem pizza kamen!

Uporaba Korakom:

Prosimo, predgrevanje kamnitih pred dajanjem živil na to.

1. Kraj pizza kamen sam v sredini pečice ali na žaru in pre-toplota na 500 Fahrenheit (260 Celzija) za približno 30 minut.

2. Potresemo moko ali koruzni zdrob na vrhu kamen za ustvarjanje non-stick površino.

3. Vrnitev tako kamna in pice na žaru ali v pečici, zaprite žar pokrov in kuhamo pizza za 10 do 12 minut.

4. Preverite v do polovice, da se zagotovi pizza je ne pregrejejo.

5. Ko skorja je rjava, odstranite pizza iz kamna.Uživajte na enkrat.

Način Čiščenja Pizza Kamen

1. Naj kamen popolnoma ohladi pred pranjem.

2. Nikoli ne uporabljajte mila ali detergenta na kamen, ker porozne kamnite bo absorbirajo čiščenje tekočin in pustite milnico priokus.

3. Ročno pranje s toplo vodo.Ne pomivalnem stroju.

4.Uporabite strgalo, čopičem ali najlon pad, da odstranite odvečno hrano.

5. Suh zrak ali suh kamen v pečico popolnoma po čiščenju.

barva: bež

Material: Cordierite

velikost: 30.5x30.5x0.8 cm

Vsebina Paketa:

2 * Pizza Odbor

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.


  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Peko Jedi & Soline Tip : Torto Soline

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno