Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

Honkai Star Železniški Pela Cosplay Lasuljo 65 cm Dolge Ravne Vijolično Lasuljo Anime Cosplay Lasulje Toplotno Odporen Sintetičnih Lasulj za noč Čarovnic

  • ( 0 Ocene )
  • €7.60
  • €9.49
  • Kategorija: Novosti In Posebne Uporabo
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g34924

Opis

Opis

Material : Sintetični Visoko temperaturo, Fiber

Neto Skp: lasulja je na nastavljiv net-skp, ki ustreza večini glavo velikosti

KUPI ENEGA, DRUGEGA DOBITE BREZPLAČNO LASULJO SKP

Velikost: Obleka za glavo obod 50-60 cm

Navodila za nego:Ročno pranje v hladni vodi, visi, da se posuši, ni belilo

Package : 1pc*Lasulja+Lasuljo Skp

Obvestilo:

Zavedajte se, da so barve nekoliko razlikuje v osebi zaradi kakovosti kamere in nastavitve zaslona.

1. Ko prejmete lasuljo, če lasuljo ne bo všeč fotografije kažejo, prosimo, ne skrbite.Imamo ženina lasuljo, ko gledamo fotografije.Zato vas prosimo, da poskusite za ženina je to.To lahko nered med pošiljanjem.

2. Če obstaja nekaj dlake spusti navzdol, to je normalno.Ko izdelujemo lasuljo, ki jo morda ima nekaj dlake držijo z njim.

3. Ko glavnik lasuljo, prosimo, uporabite jekla glavnik in lasuljo zdravstvene nege tekoče , tako da lasulja bo gladko in mehko.

Dostava Politike

Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne takse t klobuk morda morali plačati.

Bomo pošlje blago v roku 1-3 delovnih dni po polni plačilo, je bila potrjena.Če plačilo ni na voljo, bo vaše naročilo samodejno zapre.

Če potrebujete element nujno, Prosimo, kontaktirajte nas za express dostava.Bomo izračun express ladijskega stroškov za vas.Express dostava traja približno 3-7 dni, da pridejo.

Če niste ga dobili v čas poštnine, prosimo, kontaktirajte nas brez oklevanja.Preverili bomo za vas z poštni urad in carinska uprava.Ker včasih bo odloži za promet ali za potovanje z letalom marmelade.Prosim, ne odprete sporu, da nas, bomo prevzeli odgovornost poslati ali nadomestilo za izgubljene element.

Za zaščito yo ur obresti, prosimo, preverite vaš ladijskega naslove skrbno ob naročilu.Ne bomo res ponsible za postavka izguba zaradi napačne ali neznan naslov.

Status dostave temelji na sledenje podatkov, ki jih poštnega urada ali kurirske.

Prosimo za razumevanje, da je dostava izgubo, čeprav ne posodablja, je del spletnega trgovanja, prosimo, da se razumemo, ko nekaj nad nikomur nadzor vpliva na čas dobave (kot so naravne nesreče).

Vrne Politike

Predmet je prodan na "kot je", prosimo, vprašati vsa vprašanja, preden ponudbe, da bi se izognili pridobivanje element, ki ga niso zadovoljni s.

Mi smo z veseljem sprejeli vrnitev ali refundor zamenjavo v roku 7 dni po tem, ko je izdelek prejeli v skladu z naslednjimi pogoji.Ali drugje, returnor vračilo ali zamenjava ne bi bila izdana.Ne boste zadovoljni z izdelkom.Izdelek, ki ste jo prejeli, je poškodovan.Ste prejeli napačen izdelek.Izdelek ni prispejo po obljubljeni čas.Izdelek ni isto, kot je opisano.

Prosimo, upoštevajte, pošiljanja bodo stroški skupaj domneva, z obeh strani.Ampak, če je izdelek poškodovan ali ne deluje pravilno, ne bomo prenašali vse pošiljke stroškov.

Vrne element, ki mora biti nov, unworn in v svoje prvotno stanje.

Postavka mora biti vrnjeno v originalni in neporabljene stanje in Nikoli montiran.

Povratne informacije


  • Znaki : Pela
  • Postavka Vrsta : Pokrivala
  • Posebno Uporabo : Kostumi
  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • CN : Guandong
  • Spol : Unisex
  • Material : Sintetičnega Usnja

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno