Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

Univerzalni P22 Avto HUD Head Up Display Digital GPS Smart merilnik Hitrosti Optičnega OBD2

  • ( 0 Ocene )
  • €49.24
  • €69.35
  • Kategorija: Notranjost Deli
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g313241

Opis

Univerzalni P22 Avto HUD Head Up Display Digital GPS Smart merilnik Hitrosti Optičnega OBD2

Specifikacija:

Pogoj: 100% Čisto Nov

Material: ABS+PC

Barva: Črna

Zaslon Tip: LED

Vgradnjo Tip: Direktna Zamenjava

Umestitev na Vozilu: Spredaj

Vgradnjo:

Uporablja Scenarije: GPS sistem, ki je primeren za vse modele, OBD2 sistem je primeren za vse modele z OBD2 protokol omogočeno, dual sistemi, ki se lahko prešli na uporabo.

Pred nakupom, vljudno prosimo, da preverite naše postavka opis, fotografije in velikosti so v skladu z vašimi potrebami, tako da se prepreči nelagodje v naknadna vgradnja.

Značilnosti:

1. Različne funkcije alarm, izboljšanje varno vožnjo.

2. Novo oblikovanje vmesnika, večje frontah, jasnejše in bolj gladko sliko.

3. To je mogoče poiskati v levo ali desno val kota v podrobnosti, in levo in desno poševno vožnjo ne sme preseči 40 stopinj, v nasprotnem primeru bo nevarna, in inclinometer vam točno identifikacijo.

4. To lahko natančno prikaže natančnost navzdol in navkreber.Tam so pobočju zahteva za obe navkreber in navzdol, in če presega 30 stopinj, to je segrevanje pobočju.

5. Različne metode vgradnje.Split nosilec, nosilec se lahko zavrti za 360 stopinj in v vseh smereh.

6. Vgrajen GPS+Beidou in Galileo čip modulov, lahko prejme do 32 satelitov, izredno natančno nadmorsko višino, čas, zemljepisne širine in dolžine, kompasa in drugih informacij, da bi zadovoljili potrebe na prostem, self-vožnje in druga vozila.

7. Skozi avto OBD vmesnik, podatki v vozilu potovanje računalnik z OBD standard je branje in obdelujejo za zagotavljanje voznik z praktične informacije.

8. Visoko zmogljivo obdelavo čip, zmogljivo delovanje in združljivost, dual-sistem, dual-tek pomnilnika in dvojedrnim procesorjem, da se zagotovi nemoteno visoke hitrosti obratovanja.

9. Samodejno se prikaže trenutni vožnje podatkov po tem, ko je motor izklopljen, kot so: maksimalna hitrost, povprečna hitrost, število nenadno zaviranje, trenutno število prevoženih kilometrov, čas vožnje, itd.

10. OBD2+GPS dvojni sistem+pobočju meter+ambient light+detektor.

Funkcije:

1. OBD2 Sistemom Funkcije: hitrost vozila, temperatura vode, napetost, poraba goriva, RPM, ura, en čas vožnje, vožnje razdalja (enojna/skupaj), polnilnega tlaka, temperature olja, zraka, goriva razmerje, turbo tlaka, višine, smeri vožnje, dušilke, km na liter, polnilnega zraka temperatura, prenos temperature, obremenitvi motorja, nagiba, nagiba, test pospeševanja, zaviranja test.

Alarm: Alarm prekoračitev hitrosti, vrt. / MIN Alarm, Temperatura Vode Alarm, Napetosti, Alarm, Nagib Alarm

2. GPS Sistem Funkcije: hitrost vozila, napetost, sat čas, nadmorsko višino, število satelitov, v smeri vožnje, eno število prevoženih kilometrov, čas vožnje, gor in dol strmine, levo in desno nagiba, pospešek test, test zavor

Alarm: alarm prekoračitev hitrosti, Nizka napetost alarm, Nagib alarm

3. OBD2+GPS+Inclinometer+Okoljske svetlobe (preklapljanje med modro, rdečo in vijolično luči)+12 nastavitve jezika (angleški, Poenostavljena Kitajščina, Tradicionalna Kitajska, Tajska, Japonski, korejski, ruski, arabski, Malezije, španščina, nemščina, francoščina ) + 12 omrežja.

4. GPS+Beidou+Galileo globalni satelitski sistem za določanje položaja sistem: vgrajeni GPS+Beidou in GNSS čip modul, lahko prejme do 32 satelitov, visoko natančnost nadmorske višine, časa, zemljepisno širino in dolžino, kompasa in druge informacije, potrebe na prostem, off-road, samostojno vožnjo in drugih vozil!

Pakiranje Vključeni:

1 x P22 stroj

1 x Krožno sesalno skodelico imetnika

1 x OBD kabel

1 x Non-slip dvostranski lepilni trak

1 x angleški priročnik

Opombe:

1. Če niste seznanjeni z DIY, prosim za strokovno pomoč.

2. Zaradi osvetlitve in nastavitve zaslona, dejanske barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

3. Vse dimenzije so merjene z roko, lahko pride majhnih odstopanj.


  • Fit Leto : Kot Podrobnejši Opis
  • Poreklo : Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno