Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

Kos Za Vezavo Stražar Antirust Krepak Odtočne Cevi Listov Filter Iz Nerjavečega Jekla Za Filtriranje Odpadli Listi, Plevel Prahu, Delcev

  • ( 0 Ocene )
  • €8.46
  • €16.92
  • Kategorija: Izboljšanje Doma
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g300076

Opis

Značilnosti:

1. Material: iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla, ki niso enostavno rje, s svetlo srebrna videz, zelo lep.Material in strukture so dovolj močna, da se upre vseh mogočih vremenskih pogojih in na sončni svetlobi, se lahko uporabljajo za dolgo časa.

2. Uporaba: za Montažo in vzdrževanje sta preprosta, brez orodja, ki so potrebne.Prilagodite premeru filtra, da se nekoliko manjši od downpipe, in nato dajo na.Da bi preprečili nasvet iz boleti roke, je priporočljivo, da nosite rokavice.

3. Široka uporaba: drenažni jarek, naprave za varstvo lahko izločijo odpadli listi, plevel, prah, umazanijo ali drugih onesnaževal za zaščito downpipe in drenažni jarek iz blokirani.Kadar se uporablja, downpipe ne bo blokiral, in ne bo vam potrebno veliko časa in truda, da se priključite downpipe.

4. Nujno potrebna za vsako žleb sistem: S preprečevanjem odpadkov, vej, strehe moss in umazanijo iz zamašitev cevi, lahko preprosto zagotoviti, da žleb sistem ostane v idealen pogoj za daljše obdobje, brez drage za vzdrževanje.Nenehno izkopanega.

5. Odtok varstvo filter lahko zbiranje deževnice bolj učinkovito za izboljšanje pretoka vode za filtriranje in iz nekaterih onesnaževal; listov filter je primeren za večino velikosti tradicionalnih downpipes, višina 17 cm/6.69 cm, velikost je nastavljiva, in premer je od 45 do 85 mm/1.77, da 3.35 centimetrov, vsak paket je opremljen s 4 kovinski drenažni jarek varovala, dovolj, da bi zadovoljili vaše potrebe.

Specifikacija:

Ime: Žleb Stražar

Barva: srebrna

Material: nerjaveče jeklo

Velikost: približno 17*8 cm/6.69*3.15 v

Seznam Vsebine:

4*Žleb Stražar

Opomba:

1. Nositi rokavice, da preprečite poškodbe roke.

2. Ročno merjenje, prosimo, dovolite rahlo odstopanje v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.[ Kot nalašč za Ponovno uporabo ] Leaf Žleb Čiščenje je primerno za dolg-čas uporabe, je narejena iz trpežne smolo, ki preprečuje, da bi očesa od rjavenje ali corroding od vremena, namenjeni za večkratno uporabo.

2.[ Široko Uporabo ] Zasnovan za široko uporabo, Downspout Čiščenje je enostavno očistiti žlebove, pomaga zmanjšati možnost prelivanja, ki se pogosto pojavlja v žlebove, downspouts, in odtoki.

3.[ Delujejo Enostavno ] Enostaven za uporabo, Žleb Zajemalka je primerna za vsakodnevno uporabo, idealen je za vezavo varstvo mreže za zaščito žlebove in nevihta odtoki iz streh odpadkov, drevesna debla, in padli listi.

4.[ Nastavljiva Velikost ] Žleb Čiščenje je enostavno, da bi zadovoljili vaše potrebe, se lahko raztegne enostavno, in utora in kavljem korito se lahko prilagodi glede na velikost korito, izdelani z vrhunsko stretch očesa.

5.[ Deluje Odlično Izdelke ] Žleb Stražar je oblikovan z lepe izdelave, prihaja z 10 osnovnih kljuke, in je trajno in čvrst material, super za filtriranje veliko nečistoč.


  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Material : Nerjaveče Jeklo

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno