Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

Sklop 11 Tuš Tuš Pretok Restriktor, Varčevanje Z Vodo, Vstavite, Pretok Restriktor, Za Tuš, Voda-Varčevanje Tuš Glavo

  • ( 0 Ocene )
  • €3.66
  • €4.63
  • Kategorija: Izboljšanje Doma
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g298938

Opis

[Omejevalnik pretoka]: boste prejeli 8 različnih velikosti vode-prihranek vstavite, tj. 4L/min 5 L/min 6L/min 7L/min 8L/min 9L/min 10 L/min 12L/min, tudi vključuje 1 kos adapter in 1 kos silikonska tesnila.Različne barve tuš regulator pretoka pomagal prilagoditi vodni pretok, tako da lahko izberete pravega za vaše potrebe.

Dolgo življenjsko dobo: to omejevalnik pretoka ohišje je izdelano iz visoko kakovostnih bakra in pretok vložki so narejeni iz plastike, ni enostavno, da bi prekinil ali deformirati, varen in trden, rje-odporen odporen proti koroziji, odporne na obrabo, dobra izolacija, ki jih lahko uporabite.

Enostaven za namestitev: brez orodja, ki so potrebna, preprosto odstranite tuš glavo iz tuš glavo cev, namestiti ujemanje tuš vodo-nastavitev vstavi in nato privijte tuš glavo nazaj, da se uporabi takoj, enostavno in priročno, lahko zamenjate kadarkoli

Prihranite vodo in denar: pretok vode omejevalnik lahko v celoti izkoristi omejene vodne vire in se izognili nepotrebnemu waste.By z uporabo različnih specifikacij omejevalniki pretoka, lahko shranite vode za 20% -80%, znatno zmanjšati porabo vode in prihranite denar

[Široko Uporabo]Naše varčevanje z vodo vstaviti je primeren za pipe in tuši s 1/2 nit, premera in je lahko nameščena na obeh kopalnico in tuš, pipe in kuhinjske pipe.Izberete lahko želeno specifikacija za shranjevanje vode, glede na vaše potrebe.

Material: plastika

barva: Kot prikazano

Vsebina Paketa:

1 x priključek tok (23 x 22 mm)

8 x vode-shranjevanje tablet

2 x tesnilo

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.


  • Poreklo : Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno