Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

Avtomobilski Telefon, Držalo Čvrst In Vzdržljiv Univerzalni Auto Mobilni Telefon Stojalo Enostaven Za Namestitev In Uporabo Multi-Funkcionalne Vode Pokal

  • ( 0 Ocene )
  • €104.96
  • €209.94
  • Kategorija: Notranja Oprema
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g289003

Opis

Značilnosti:

1. Ta izdelek sprejme dve-in-one design, ki je lahko kraj, mobilni telefon in vodo pokal ob istem času.

2. Ujemanje primeru mobilni telefon je enostaven za namestitev, plug and play, in lahko odstranite kadar koli, ko ni v uporabi.

3. Obstajajo štiri elastična silikonska listov v skodelico imetnika, ki lahko imajo največ velikosti skodelice/steklenice, tako da voda pokal ne bo tresenja med vožnjo na neravne ceste.

Specifikacija:

Ime izdelka: Avto Multi-Funkcionalne Držalo

Izdelek material: ABS, PC

Teža izdelka: o 303g

Velikost izdelka: o 15.5*12.1*16.1 cm/6.10*4.76*6.34 v

Seznam Vsebine:

1* 2-v-1 Avto Držalo z Držalom za Telefon

Opombe:

1. Ne namestite v položaj, ki vpliva na vožnjo.

2. Po pitno vodo, prosimo, privijte steklenico skp, da se prepreči tekočine iz tresenje iz steklenice med nenadno zaviranje.

Namestitev Opombe:

1. Nameščen v originalni avto skodelico imetnika vozila.

2. Našli primerno držalo, nato nastavite osnova držalo za ustrezno mesto, ga dati v originalno avto skodelico imetnika, nato pa držalo, da pop ven omejeno vpišite osnove, dokler ga je omejeno.

3. Če prvotni položaj skodelico imetnika ni primeren za namestitev, lahko odvijte vijak v skodelico imetnika, nato prilagodite luknjo za vijak položaj skodelico imetnika na sprednji, nazaj, levo in desno, in nato še vijak za vijak.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Zaklepanje Telefona Varno: Avto Držalo Telefona Gori je posnetek roke na obeh straneh, ki lahko zaklenete telefon, varno in ne bo padel pod nobenim pogojem med vožnjo.

2.Z Enostavno Strukturo: Ker je naša 2 V 1 Skodelica Nosilec za Avto ima preprosto strukturo, ki je enostavno razstaviti in ne zavzamejo prostora.Uporabiti ga je mogoče za kraj telefonov, steklenice vode, pijač, plastenke, razbitin in smeti.

3.Zelo Trajen: Ker je naš Avto Multi-Funkcionalne Držalo je narejeno iz visoko kakovostne ABS materiala, zato je trajen, visoke temperature, mraz, in obrabno odporni.

4.Enostavnost Uporabe: potrebujete le, če želite vstaviti naš Avto, Telefon, Držalo v originalni avto skodelico imetnika, in zavrtite osnove, dokler je varno.Je enostaven za uporabo.

5.Pogosto se Uporabljajo: Avto Držalo Telefona Nastavek je primeren za golf vozički, tovornjaki, RVs, motornih koles in čolnov.To se pogosto uporablja.To ustreza večini valjaste skodelice.


  • Poreklo : Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno