Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

Okno AC Pečat Prezračevalni Komplet klimatska Naprava Tesnilo Za Okna Nepremočljiva Ni Vrtanje Toplotno Odporen AC Tesnilo Za Spodnji Visi Okno

  • ( 0 Ocene )
  • €96.19
  • €192.40
  • Kategorija: Izboljšanje Doma
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g274066

Opis

AC Okna, Komplet Tesnil: pametna rešitev, da vaše prostor kul in udobno.To okno komplet tesnil lahko blokira prostem vročega zraka iz vnesete svojo sobo in prepreči vaš NAPAJALNIK s konstantnim svež zrak.To je primerna za široko uporabo s katero koli vrsto okno in prenosna klimatska naprava.To je tudi čvrst in vzdržljiv, enostaven za namestitev in odstranjevanje.Dobili to okno komplet tesnil in uživajo bolj učinkovit in okolju prijazen hladilni sistem.

Specifikacija:

Ime izdelka: AC Okna, Komplet Tesnil

Velikost: približno 4m/157 cm

Material: Poliester

Teža: približno 260 g

Seznam Vsebine:

AC Okno Pečat Krpo * 1

+

AC Okno Pečat Trak* 1

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, postavka barve pa se lahko rahlo razlikujejo od slike.

Zaradi razlike v ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Kul In Udobno Okno Žig: Ta AC okna, komplet tesnil vam omogoča, da uživajo kul in udobno sobo.Značilnosti inovativne vgrajene cevi modela, ki povezuje preprosto vaše okno.Prav tako je tesnjenje design, ki odpravlja vse pomanjkljivosti po namestitvi.Na ta način se lahko izognete hot air vdorov in varčevanje z energijo.

2.Prileganje in Prilagodljive: To klimatska naprava okno pečat, ki je namenjen za različne okno vrste, kot je spodaj visel okno ali strešno okno.To je 5,9-palčni cev vmesnik in 157-palčni obod.Prosimo, preverite, ali je združljiva z vašo okno in cev vmesnik.

3.Hitra in Enostavna Namestitev: To okno komplet tesnil ne zahteva nobenega vrtanja.Preprosto priključite na sponke na okvir okna in palico okno tesnilni trak na sponke.To bo ustvarilo tesen tesnilo za okna.Zaradi tega, vaša prenosna klimatska naprava bo delovala bolj učinkovito in vaš prostor bo bivanje kul in udobno.

4.Okolju prijazen in čvrst: Ta AC okno pečat uporablja 210 D poliester tkanine, ki je z visoko gostoto in nepremočljiva.To ni enostavno pokvarjen in se lahko upre visoke temperature.To ohranja vroč zrak in živali iz svoje sobe in varuje okolje.To je trajen in zanesljiv izdelek za vaš AC enote.

5.Čudovito Darilo: Okno AC Pečat, se lahko daje kot darilo na očetovski Dan, noč Čarovnic, Božič, in ob drugih posebnih priložnostih, v vaše družine, prijatelje ali druge ljubljene.


  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Številka Modela : Talna Klimatska Naprava Zaklepanje Okno Pečat

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno