Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

Instant bojler bojler 220V-240V 3000W-3600W EU Plug Vroče Vode, Pretočni Grelec LED Zaslon Tankless

  • ( 0 Ocene )
  • €264.18
  • €377.40
  • Kategorija: Izboljšanje Doma
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g272407

Opis

Značilnosti:

*【Vrh-kakovostni Materiali】Izdelane iz visokokakovostnega nerjavečega jekla in ABS materialov, naše univerzalne pretočni bojler značilnosti odporno na toploto in nepremočljive površine, ki je ocenjeno IPX4. Z nerjavečega jekla cevi, ki je doživela več stroji in procesi, ta grelec je zgrajena na trajen in varen za dolgotrajno uporabo.

*【Hitro Ogrevanje】Naše pipo za vodo ima pretočni grelec, ki se hitro segreje vodo na želeno temperaturo obseg 30-60 stopinj.Svoje 3000W iz nerjavečega jekla ogrevanje cevi omogoča vodi, da se segrejejo v samo treh sekundah, zaradi česar je neverjetno učinkovito rabo in varčevanje z energijo.

*【Enostaven za Namestitev】Naših električnih tapnite temperature z LED zaslon je preprost za namestitev in ne zahteva razstaviti stari tapnite.Lahko ga namestite neposredno na stari tapnite in gre opremljena z vrtljivim spray skp, ki se lahko zavrti za 360° po namestitvi, zaradi česar je primerna za različne nastavitve.

*【Priročno LED Zaslon】Z našo instant bojler, nikoli ne boste imeli, da uganiti, temperatura vode znova.Naš izdelek je opremljen z LED display, ki jasno kaže temperaturo ves čas.Lahko enostavno berete temperature na zaslonu, da bi se zagotovilo varnost in udobje.

*【Vsestranski Aplikacije】Naše pretočni bojler prihaja z različnimi dodatki in se lahko pritrdi na različne pipe.To je kot nalašč za različne nastavitve, vključno z pralnice, vrtovi, kuhinje, kopalnice, in tudi taborjenje potovanjih.S tem grelec, boste imeli tople vode na način, ne glede na to, kje ste!

Specifikacije:

* Barva: srebrna.

*Dimenzije: 136 x 60 x 95 mm (5.3 x 2.3 x 3,7 cm).

* * Nepremočljiva rating: IPX4.

*Dovodu vode metoda: poveži se z izvirno tapnite vtičnico

*Plug: EU plug.

*Dolžina kabla: 1,2 metra.

*Nazivna napetost: 220V-240~

*Nazivna frekvenca: 50Hz

*Nazivna moč: 3000 W-3600 W.

*Vodni tlak: 0.04-za 0,4 MPa

*Temperaturno območje: 30-60 stopinj Celzija

Vsebina Paketa:

4 * adapter, 2 * tesnilo, 1 * host

Opomba:

1. Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

2. Prosimo, dovolite rahlo ročno merjenje odklona za podatke.


  • Poreklo : Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno