Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

Avto Okraski Za Vzvratno Ogledalo Morska Želva Design Mahati Čar Za Rv Ogledalo Ustvarjalne Avto Notranje zadeve Okraski Za SUV Auto

  • ( 0 Ocene )
  • €2.53
  • €5.07
  • Kategorija: Notranja Oprema
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g271964

Opis

Dodajanje dotik ustvarjalnosti za vaš tovornjak z našo edinstveno želva design swing avto okras!V ornament je enostavno visi v avtomobilu, rearview mirror in obstojnost zagotavlja, da bo bivanje dal med potovanjem.Prav tako omogoča odlično edinstveno darilo za vaše ljubljene.Zgrabi tvoj danes in bi življenje za vaš avto notranjost!

Značilnosti:

Material: Akril

Velikost:(pribl.)8 x 8 cm/3.15 x 3.15 cm

Seznam Vsebine:

1pc x swing avto ornament

Opozorilo:

Zaradi različne osvetlitve in Nastavitve zaslona, izdelek barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi razlike v ročno merjenje, prosimo, dovolite razlika v velikosti 1-2 cm.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Učinkovito Okras: Ta avto obesek je enostavno visi v avtomobilu, rearview mirror s preprostim kavelj, in to ni enostavno deformirana z udarci ali obrne.Je lahka in trpežna, narejena iz lahke akrilnega materiala, ki ne blokira vaš pogled med vožnjo.

2.Odlična Kakovost: Oblikovana z fine izdelave in obstojnost poliranje proces, naš avto obesek se ponaša z odlično trpežnost in sijaj, ki ne zbledi ali tamnjeti.Na obesek je odličen za rezanje in velikodušno videz izražajo eleganco vašega avtomobila notranje zadeve.

3.Prinese Srečo in Sreče: Prinese srečo in srečo z našo očarljivo avto obesek za vzvratno ogledalo, featuring ustvarjalne želva design.Srčkan želva nahrbtnik obesek izraža življenjsko dobo in mir, zaradi česar je edinstvena in premišljen darilo za ljubljene, ki cenijo simboliko.

4.Široko uporabna: Vsestranski Združljivost, Ali ste voziti potovanja avtodom, tovornjak, RV, zamenljivih avto, SUV, ali katero koli drugo auto, ta avto obesek bo odlično prilegajo na vaše vzvratno ogledalo in dodajte pridih čar vaše vozilo.

5.Veliko Darilo Idej: Presenetite svoje najdražje s to smešno avto obesek, ki se ponaša z elegantno in edinstveno obliko.To je super ideja za darilo za avtomobilske navdušence, ki želijo dodati pridih osebnosti, da njihovo vožnjo.S svojo lep dizajn, to je kot nalašč za vsako priložnost in bo zagotovo da jih nasmeh, vsakič ko ga vidim zastori na svoje vzvratnega ogledala.


  • Glavni Material : Smole
  • Element Teža : 15g
  • Poreklo : Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno