Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

2023 Nov Prihod!!! Zlato Barvo Standard LP Električna Kitara, Trdna Telesa S Plamenom Vrh ,Palisander Fretboard,

  • ( 0 Ocene )
  • €1 407.24
  • €1 655.57
  • Kategorija: Šport In Zabava
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g24915

Opis

Specifikacija:

Lestvica dolžina: 628/22Frets

Telo: Mahagoni lesa

Vrat: Mahagoni lesa

Fingerboard: Palisander

Gradbeništvo: Lepljen Set-V-vratu

Most: Tune-O-Mattic

Pickup: Humbucker*1

Kontrole: 2T 2V 3Way preklopno Stikalo

Matica sloga: GRAF TECH MATICA

Vezava: Eno-Slojna Bela

Drugo:

Opis:

Ta lepa kitara je bil zgrajen z veliko pozornostjo naši profesionalni oblikovalci, ima svetlo natančno ton, privlačen zvok, nemoteno delovanje .so vredna denarja, ki ga plačajo.

Prosimo, upoštevajte, da je ta cena kitare za začetnike in redni kitara igralci, Pazi tisti, ki mislih.če ste profesionalni kitarist, ali kitara manijak, če ste so zelo zahtevne ali zelo izbirčen o kitara, prosimo, izberite naše visoke cene kitaro, Ali nas obvestite o vaši zahtevi, da prilagodite strokovno kitare, ki ponavadi traja več časa in denarja.

Lahko ponudimo prilagodite logotip za svojo kitaro.

Naše Jamstvo:

Mi test vsak kitare (kot so brenčanje, zvočni preizkus, izdelave), preden se pošiljajo ven, da bi

prepričajte, da je v dobrem stanju.Če imate težave, ali niso zadovoljni z našimi kitara, prosimo, sporočite nam, takoj ko jo prejeli.Bomo poskušali naše najboljše, da sva se spoznala zadovoljstva.

O NAS:

Naši tovarni je bilo specializirano za izdelavo električne kitare za 39 let.Smo profesionalni oblikovalec, ki proizvajajo spretnosti in opreme.Smo specializirano za proizvodnjo vseh vrst električne kitare, bas kitare in dodatki since1983. Jih izvažamo v ZDA, Kanado, EU, Avstraliji in drugih državah in območjih.Mi lahko zagotovi tudi OEM storitev glede na vaše zahteve ali vzorcev.In imamo polno izkušenj na tem!Mi je toplo in iskreno dobrodošli vsi odjemalci za izgradnjo sodelovanja v podjetju.Če

ste zainteresirani za katerega koli od naše vrste, samo stik z nami.

Tako dolgo, kot si sanje so, lahko rečemo, da je resničnost!

Dostava:

Smo običajno ladja vaše naročilo within3 dni po tem, ko naredite red.Parcela ponavadi prihajajo ven prek China Post Zraka Parceli ali CaiNiao Težka Parcele Linijo, ker to vas bo stalo precej manj.Različne države imajo različne časovne učinkovitosti za različne način dostave.Bomo poskušali naše najboljše, da vam zanesljiv način dostave.Ampak včasih mednarodnih zelo odvisna od vaše lokalne navade in post storitev.Če ne prejmete vaš element na čas, se nemudoma obrnite na nas za dodatno pomoč.

Prosimo, upoštevajte,: Impost dajatev, davkov in dajatev, niso vključene v postavko ceno ali ladijskega stroškov.Te stroške kupca odgovornost.Predlagamo vam, da pustite sporočilo, da nam sporočite, deklarirani vrednosti, ko oddate naročilo.

Plačilo Info. :

Goldfish.si Depozitni; Kreditne Kartice; Banka, Bank Wire Transfer; Western Union, Paypal itd.

Politika Vračanja:

Če menite, da element ni, kot je opisano, nas kontaktirajte v roku 3 dni po tem, ko ste prejeli.Plačilo bo

mogoče vrniti po tem, ko smo prejeli.Prosimo, preverite, ali je treba vrniti v originalni embalaži in v neporabljene stanje.Ni nadomestila za odpremo in ravnanje.Prosimo, upoštevajte, da če ste naročilo.

O Povratne Informacije

Kot prodajalec, cenimo vaše pozitivne povratne informacije.Vaše dobre povratne informacije je motivacija sila, nas, da gredo naprej.Mi smo delali trdo, da vedno.Smo edino upanje, da bi vam ne le dobro kitaro, vendar tudi dobro razpoloženje in počutje.Ampak obstaja veliko stvari, ki je ne moremo popolnoma nadzorovati, kot so: proizvodnja, transport itd, je neizogibno, da delajo napake, da se.Če povzroči neprijetnosti, prosimo za razumevanje in se obrnite na

nam, Prosim, ne nam slabo povratne informacije preden je problem rešen.in bomo poskušali naše najboljše, da pravilno pomagal spopasti z njo.

Smo zelo srečni, da bi dobili vašo korist in Spodbudo.

Morda svetu napolnjena z nežnostjo in Dobroto !

Bog Blagoslovi!


  • Poreklo : Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno