Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

Mačka Peskovniku Stelja Škatla, Popolnoma Zaprtih Anti-Splash Mačka Wc Dezodorant Za Hišne Živali, Čiščenje Material Kitty Stelja Škatla, Wc Leglo

  • ( 0 Ocene )
  • €247.79
  • €255.45
  • Kategorija: Izboljšanje Doma
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g244887

Opis

Značilnosti:1. Popolnoma Zaprtih Design: notranjost ta pladenj je dovolj velike, da omogočajo vaš urha klicati za vklop in svobodno gibati v notranjosti, zagotavlja udobje tudi za daljše bivanje.Dno in vrh-out leglo pladenj preprečuje vaš urha klicati je urin iz brizganjem out, ki omogoča, da pade nazaj naravno in sčasoma absorbira legla.Prav tako daje dober zrak ovira, da bi preprečili mačka vonjave iz wafting znotraj pladenj, ki zagotavlja najnovejše življenjsko okolje za vas in vašega ljubljenčka, da zrastejo zdravo.2. Prenosni Posnetek: odstranljiva posnetek, ki povezuje zgornji in spodnji del leglo pladenj traja vse dolgočasno korakov iz postopka.To traja le dve sekundi, da sestaviti in razstaviti in enostavno delo prihrani čas in izboljša kakovost in srečo svojega življenja.3. Enostavno Čiščenje: legla pladenj je pritrjena centralni posnetek, tako da vsakič, ko boste morali očistiti, ga lahko enostavno razstaviti na sestavne dele in očistite pokrov ločeno od stelja škatla, sproščanje svoje čiščenje in delo, ki omogoča, da čisto vsak kotiček v prenosne in učinkovit način.4. Visoka Kakovost Materiala: iz okolju prijaznega PP materiala, zato je čvrst in vzdržljiv, spusti in vpliv, ki je odporna in se lahko uporablja za vašega ljubljenčka, za dolgo časa, igranje zaščitno vlogo za vaš urha klicati je zdravo rast.Enostavno obrišite funkcija tudi odpravlja veliko nepotrebnega dela korakov, kar je pet utensil, ki se lahko uporabljajo za dolgo časa.5. Kot nalašč za Hišne živali Orodje: Mačke so občutljive narave in to zaprtih leglo pladenj omogoča vaš urha klicati za premikanje in pojdi na stranišče, znotraj pladenj, ki ščitijo vaš urha klicati zasebnosti in dovolj velika za njega, da svobodno gibati, spodbujati njihovo radovednost in aktivnost, in jim pomaga odrasti, srečnejši.

Opis:Pesek pušča pokrov design, otresti mačka legla in ponovno uporabo it.Pokrov je opremljen z štrli delcev in utori za preprečevanje mačka legla iz izvajajo.Tri-stransko sponke design omogoča bazena telo tesno zaprti, učinkovito preprečujejo uhajanje urina in urina.

Tehnični podatki:Material: PPSize: 37*43*35cmType: mačka legla polje

Package Vključeni:1pc * Mačka Sandbox


  • Poreklo : Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno