Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

Zigbee 3.0 Tuya Nov Radiator Pogonu Ventila Smart Programabilni Termostat Temperature Grelnika Alexa Glasovni Nadzor

  • ( 0 Ocene )
  • €33.46
  • €50.70
  • Kategorija: Izboljšanje Doma
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g242475

Opis

1.Novo Mehko Dotikajte Design z Humanized Nadgradnje:Novi mini elegantno krivulja design z zelo ljubek loka pasu obliko in gume stretch barve, občutek, kot so otroške kože, ki se dobro ujema s koli okrasitev stilov.Se razlikuje od tradicionalnih zaslon na telo ventila, ki nastanejo pri branju težave pri namestitvi položaj,ta nova različica se pokaže kot LED zaslon, št okno, in širše perspektive, na vrhu pokrov; v dveh oddelkih AA baterije, ki napaja.

2.A Tuya ZigBee Brezžična Prehod Središče je Treba : A ZigBee brezžična hub je treba, da se poveže z ventilom mnogih drugih ZigBee pametnih izdelkov in spozna celotno povezava vašega pametnega doma naprave.Preprosto dodajte svoj prehod na App,nato dodajte svoj radiator pogona je, da vaš prehod v Smart Življenje App,tudi pametne avtomatike za druge pametne naprave, v APLIKACIJI za ustvarjanje različnih prizorov za prilagodljiv nadzor na področju pametnih telefonov.

3.Zunanji Senzor Načrta za Bolj Natančne Meritve:Funkcionalno zelo dobro z zunanji senzor na ventil, ki zagotavlja natančno branje za hišo temperature,ki zagotavlja veliko bolj priročno in inteligentni nadzor vašega pametnega načina življenja;Mehko in občutljivo na dotik za nadzor na začetnem zaslonu,skupaj z inteligentnim nadzor na področju Pametnih telefonov,so tako predstavljeni za to novo zigbee radiatorski ventil.

4.Programabilni Urnik s Tedensko Programsko Izbor:Podpira ročno nastaviti 5+2 tedenski urnik 4 obdobja, za možnost ,ki vam zagotavlja maksimalno udobje za različne situacije in nastavitev po meri urnik za vašo hišo temperature.Počitniški način,avtomatski način,temphand in ročnem načinu na voljo za dodatno udobje;prihranek Energije v pravem pomenu z nizko stanje baterije nasvet in Eco-mode podpira.

5.Glas in Daljinski upravljalnik za Tuya ZigBee Brezžična Prehod:Podpira Aplikacijo oddaljeno upravljanje preko vašega pametnega telefona,skupaj z hands-free glasovni nadzor preko Alexa in Google Pomočnika po tem, ko se uspešno povežete vaš ventil za Tuya /Smart Življenje App na podlagi enega Tuya ZigBee Brezžična Prehod;Okno preverjanje in diagram krivulja temperature so dodali v APLIKACIJO za sprotno spremljanje sobni temperaturi

Parameter:

Napajanje: 3 Proti,2xAA Baterije, Embalaža ni so baterije.

Maks. kap: 4,5 mm

Natančnost: ± 0,5°C

Set Temp.Obseg: 5~45 °C

Prikaz temp.Razpon: 0~70°C

Sobne Temp.: 0 ~ 45 °C

Ambient Vlažnost: 5 ~ 95 % RH (Brez Kondenziranja)

Shranjevanje Temp.: -5~ 45 °C

Razred zaščite: IP 20

Gumbi: Kapacitivni Na Dotik Gumbi

Barva:črna

Material:plastika

Vsebina Paketa:

1 x Termostat

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

O sodelovanju zadevah, povezanih z:

Nudimo dober izdelek, z najboljšo ceno,zagotavljamo podporo Debelo/Drop Shipping Order

1. Za Padec Ladijskega prometa naročilo, prosimo pripombo"dropshipping, da" bomo, da ima prednost.

2. Za Veleprodajno/Padec Dostava za naročila, če imate kakršnekoli ideje o ceni ali paket,kontaktirajte nas vnaprej,vam bomo najboljšo storitev za izpolnitev vaše zahteve.

O Plačilu:

Če izpolnjujete vse težave pri sprejemanju plačilu, prosimo, obrnite na Goldfish.si v Servisni Center za Stranke prosimo za pomoč:

O Pošiljk

1.Bomo poslali naročila ASAP v roku 2-5 dni(razen vikendi in nacionalni prazniki) ko je vaše plačilo je običajno konča.

2.Prosimo, vpišite vaš celoten naslov za dostavo s pravilno telefonsko številko in poštno številko, še posebej Rusija in Belorusija kupci, prosimo, potrdite vaše polno ime.

3.Nudimo tako post dostava in express shippings.Za večino držav, post dostava traja približno 25-35 delovnih dni, in več, za nekatere države, kot so Brazilija, Peru.

Express dostava vključila DHL, EMS, Goldfish.si Premium Dostava in Posebne Linije, kot Aramex.To traja približno 7 dni.(To bo zamude, če je vaša država izpolnjujejo nekatere težave,Delavec stavke,vreme problem in tako naprej.)

O poprodajnih Storitev

Smo zanesljiv prodajalec in imamo strokovno poprodajne storitve za vse naše navade.Če obstaja kakršno koli vprašanje o da,prosimo, obrnite na nas vnaprej ,mi bo vedno tukaj, dokler ne boste dobili vesel odgovora.

O Povratne Informacije

1. Prosimo, preverite paket in elementa, ko boste dobili skrbno, da poskrbite, da ni nobenega problema.

2. Če imate kakršne koli težave ali niste popolnoma zadovoljni s vaš paket,prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate prvi pred odhodom negativne povratne informacije.Bomo lahko odpravili težavo, da prepričajo.


  • Poreklo : Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno