Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

100 KOZARCEV Pampe Posušen Cvet Boho Doma Dekor Umetno Šopek Zajec Zajček Rep Travo svate, Dekoracijo Fotografija Rekviziti

  • ( 0 Ocene )
  • €10.06
  • €16.76
  • Kategorija: Dom In Vrt
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g235525

Opis

Velikost:

Velikost: višina 30-45 cm(11.81-17.72 palca)

Primerno sceno: zelo primeren za dekoracijo doma, kot so kuhinja, dnevna soba, spalnica, itd., lahko uporablja za kakršen koli stil dekoracijo.

Ujemanje šopek: mogoče Ga je uporabiti z različnimi seno ali rože za različne šopek, dekoracijo.

10% posušeni cvetovi so poškoduje med transportom.Če nekaj kosov, ki so poškodovani, ko prejme paket, je običajno prehrano in ne vpliva na videz

Kot je naravni rastlinski posušen cvet, ne moremo jamčiti, da ima vsak izdelek enake dolžine in velikosti, in to je tudi normalno, da je več njihovih venčnih listov pade.Zdaj to ne vpliva na lepoto.Če ste mislih, vas prosimo, da ne kraj, da

če se odločite dostava po prek Prodajalca, Način Dostave, Bomo Poslali na Kitajskem Post Redni Majhen Paket ,ni številko za sledenje podatkov.če želite, da bi spremljali vaše naročilo,prosimo, izberite Goldfish.si standardna dostava

Obvestilo:

1. Naravni posušeni cvet, barva cvet glavo in steblo je rahlo barva razlika v različnih letnih časih.

2.Če imate strokovno povpraševanje po barvi cvetov, se prosimo obrnite na službo za zagotavljanje cvet slike pred nakupom.

3.Naravni posušeni cvetovi so krhka, in normalno je, da za majhen del cvet latice, da pade.

4.Prosim, ne zavrzi, zdrobljen ali padel cvet podružnic.Boste lahko ujemajo s šopkom

5.Tesen embalaže, prosimo, bodite previdni, ko razpakirate.Prosimo, preurediti cvetje pred vstavitvijo vazo.

6.Ne dodajajte vode v vazi.

7.Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek.

8.Prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje zaradi ročnega merjenja.

9.Če imate kakršne koli nejasnosti, prosim povej mi.Želim slišati vaše mnenje.

Tam je tovarna v našem podjetju.Izdelujemo Konzervirane Cvet,Posušen Cvet,Trst,Umetne Rože, ki jih sami.Imamo 50 osebje v proizvodnji suhega cvetja in ovekovečiti cvetje jedro konkurenčnost : strokovno cvet design team, embalaža oblikovalec team, professional logistika ekipa, poziv storitev za stranke.

1.Dostava-Pošiljka bo urejeno v 1-5 dni po denar, je treba potrditi.Sledenje Podatkov bo zagotovljeno v roku 2-7 dni po tem, ko izdelek je dobavljen.

2.Obvestilo-Uvoznih dajatev,davkov in dajatev, ki niso vključene v predmet, ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred nakupom.

3.Vračilo denarja-Če niste prejeli vaš izdelek na koncu predvideni čas dostave,prosimo, obrnite na nas, da bi to rešili, preden odprete spora.Zagotavljamo vam, da ponovno pošlji blaga ali vračilo celotnega plačila, če ni podano v zagotovljenih dostave trajanje.

4.In smo tudi podporo Spusti-Dostava,lahko ustvarite naročila v mojo trgovino in izpolnite vaše stranke' naslov.če kupite več kot določen znesek, bomo uporabili DHL poslal.Če uporabim DHL želite poslati, nato pa boste prejeli parcele v 5-7 dneh.

5.Povratne informacije-(1)Če niste zadovoljni z blagom(kakovost problem,velikost problem,materiala problem),vas prosimo, da preprosto obrnite na nas,vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času vam odlično rešitev.

(2)Če vam je všeč naš izdelek,upam, da vam lahko nam s petimi zvezdicami.bi to pomenilo svetu, da nas, če bi lahko traja 1 minuto, da pomaga delež ljubezen zapusti nas pošten pregled :)


  • Blagovna Znamka : YN HI CVET UŽIVAJO SVOJE ŽIVLJENJE

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno